Μόδα

Black Dress: Λέμε “ναι” στα μαύρα φορέματα το καλοκαίρι

Μην διστάζεις να φορέσεις το μαύρο χρώμα το καλοκαίρι. Έχει την ικανότητα να αναδείξει ακόμα περισσότερο την χρυσαφένια, μπρούτζινη απόχρωση της επιδερμίδας σου και να σε κάνει να δείχνεις απλά ακαταμάχητη. Ιδιαίτερα το μαύρο φόρεμα αποτελεί τάση ανεξαρτήτως εποχής, για αυτό και πρέπει να υπάρχει και μάλιστα σε ποσότητα μέσα σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Φέτος το πιο διαχρονικό item όλων των εποχών, το μαύρο φόρεμα ανανεώνεται και μας επανασυστήνεται. Ο οίκος Versace για την άνοιξη του 2021, παρουσίασε ένα super sexy μαύρο φόρεμα με ζωηρά βολάν και χρυσές λεπτομέρειες. Ο Simone Rocha πρόσθεσε στο black dress φουσκωτά μανίκια ενώ ο Jacquemus έδωσε στο μαύρο φόρεμα της άνοιξης λεπτή πλεκτή υφή, αέρινη γραμμή και αισθησιακά κοψίματα, υπενθυμίζοντας μας πως τελικά δεν υπάρχει κάτι πιο θηλυκό για την γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας.

Τους ζεστούς μήνες του χρόνου μπορείς να το συνδυάσεις με αρχαιοελληνικά σανδάλια, χρυσά κοσμήματα και αέρινα κιμονό και πανωφόρια και να δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks. Εναλλακτικά σέραρέ το με sneakers και λεπτά πουλόβερ ριγμένα στους ώμους και κάνε το casual style να μοιάζει με… μαγεία.

Versace Spring/Summer 2021

Simone Rocha Spring/Summer 2021

10 μαύρα φορέματα που κάθε γυναίκα χρειάζεται:

Midi φόρεμα με δέσιμο στη μέση, Monki.

Midi φόρεμα με κουμπιά, Whistles.

Midi φόρεμα με λεπτομέρεια σφηκοφωλιά, Totême.

Mini φόρεμα με φιόγκο, & Other Stories.

Midi φόρεμα, Marks & Spencer.

Maxi φόρεμα, COS.

Φόρεμα ποπλίνα φουσκωτό μανίκι - Γενικό πλάνο

Φόρεμα από ποπλίνα με φουσκωτά μανίκια, Mango.

Midi φόρεμα, & Other Stories.

Maxi φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη, Staud.

Maxi φόρεμα, COS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:elle.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://www.instyle.com/