Νύχια

PBI Βeauty: Υπέροχο ανοιξιάτικο μανικιούρ με τη νέα συλλογή Bunny Tales

 

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της PBI beauty!

Η PBI beauty είναι η κρυφή δύναμή σας στο χώρο περιποίησης άκρων.

 

Στο νέο, πλήρως ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα τους θα ανακαλύψετε  πάνω από 3,000 εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης για Νύχια (φυσικά και τεχνητά), αξεσουάρ, εργαλεία κι αναλώσιμα, απαραίτητα σε κάθε επαγγελματία.

Γιατί να τους επιλέξεις; Γιατί εδώ και χρόνια κατέχουν ηγετικό ρόλο στον κλάδο περιποίησης άκρων. Γιατί είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν, κατανοώντας πλήρως την ανάγκη σας για αξιόπιστα προϊόντα, υψηλής ποιότητας, στα οποία μπορείτε να βασιστείτε. Προϊόντα, τα οποία θα σας παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάθε φορά.

Η συλλογή Bunny Tales από τη Leave Your Mark® φέρνει, κυριολεκτικά, την Άνοιξη στα νύχια σας. Τα 6 pastel χρώματα της σειράς, είναι εμπνευσμένα από το Πάσχα και κουβαλούν ανοιξάτικες μυρωδιές και γλυκές, παιδικές αναμνήσεις. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και αφεθείτε σε ένα παραμυθένιο ταξίδι, όπου η χαρά κι η αναμελιά έχουν τον πρώτο λόγο. Χαζέψτε την ανατολή του ηλίου, μαζέψτε μαργαρίτες κάτω από τον γαλανό ουρανό, κάντε έναν απογευματινό περίπατο στο φρέσκο γρασίδι και που ξέρετε… μπορεί να δείτε κάποιο κουνελάκι να σας κλείνει το μάτι, καλώντας σας στο κυνήγι του Πασχαλινού Αυγού. Ονειρευτείτε ελεύθερα…

Η συλλογή Leave Your Mark – Bunny Tales περιλαμβάνει:

  • 1x Leave Your Mark – Easter Bonnet (LYM-110002) 12ml
  • 1x Leave Your Mark – Peeps (LYM-110029) 12ml
  • 1x Leave Your Mark – Delicate Daisy (LYM-110273) 12ml
  • 1x Leave Your Mark – BunBun (LYM-110291) 12ml
  • 1x Leave Your Mark – Cotton Tail (LYM-110311) 12ml
  • 1x Leave Your Mark – Egg Hunt (LYM-110359) 12ml

 

Βρείτε την ιστοσελίδα της PBI BEAUTY εδώ
Βρείτε την στο Facebook εδώ
Ακολουθήστε την στο Instagram εδώ