Μαλλιά

Jennifer Lopez: Τα προϊόντα μαλλιών που χρησιμοποιεί για να δείχνουν λαμπερά

Όταν σκεφτόμαστε τους celebrities που έχουν λαμπερά μαλλιά, η Jennifer Lopez, είναι το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό.

Πέρα από τα γονίδια που διαθέτει, η JLo, χρησιμοποιεί και αρκετά προϊόντα που βοηθούν τα μαλλιά της να δείχνουν λαμπερά και όμορφα. Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα, είναι διαθέσιμα και στη χώρα μας για να τα αποκτήσεις, ενώ δεν κοστίζουν μια περιουσία, όπως θα περιμέναμε.

 

 

Θεραπεία κατά του φριζαρίσματος Dream Coat Supernatural Spray, Color Wow.

Όταν η Jennifer Lopez, χρειάζεται να παρευρεθεί κάπου που η υγρασία είναι βασικό πρόβλημα, τότε βασίζεται σε αυτό το θαυματουργό προϊόν, το οποίο αποτρέπει το φριζάρισμα. Ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton, το εφάρμοσε στα μαλλιά της Λατίνας σταρ, πριν την εμφάνισή της στο Super Bowl του Miami.

Βούρτσα μαλλιών Original Fine & Fragile, Tangle Teezer.

Aυτή είναι η αγαπημένη βούρτσα του Chris Appleton για τα μαλλιά της JLo. Tα μικρά δοντάκια της και η απαλή υφή που διαθέτουν, τους επιτρέπει να γλιστρά στα μαλλιά, χωρίς να σπάνε την τρίχα.

 

Πιστολάκι Supersonic Hair Dryer, Dyson.

Μπορεί να είναι αρκετά τσιμπημένο στην τιμή του (περίπου 300 ευρώ), όμως πρόκειται για το απόλυτο πιστολάκι μαλλιών. Η μοναδική του τεχνολογία ρυθμίζει την θερμοκρασία 20 φορές το δευτερόλεπτο για την αποφυγή της καταστροφής της τρίχας από τη θερμότητα. Ο hairstylist της Jennifer Lopez, στεγνώνει τα μαλλιά της με κρύο αέρα, δίνοντάς τους έτσι άμεση λάμψη και απαλότητα.

Σπρέυ για δυνατό κράτημα και λάμψη Elnett Satin Spray Lumiere, L’Oreal Paris.

Κλασσικό και αγαπημένο προϊόν των περισσότερων celebrities, ειδικά για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, το σπρέυ κρατήματος της L’Oreal Paris, δεν θα μπορούσε να λείπει από το boudoir της JLo.

Gloss λάμψης και ανάδειξης του χρώματος Pop & Lock, Color Wow.

Σε ένα βίντεο του Chris Appleton, στο οποίο δείχνει πώς να αντιγράψουμε τις υπέροχες μπούκλες της Jennifer Lopez, o hairstylist, ανέφερε: “Σε βρεγμένα μαλλιά, εφαρμόζω τo Dream Coat της Color Wow. Έπειτα τα χωρίζω και στα στριφογυρίζω με τα δάκτυλά μου, πριν αρχίσω να τα στεγνώνω.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:gr.hellomagazine.com/Πηγή φωτογραφίας:https://www.hellomagazine.com/