Trends, Νύχια

Τα 5 μεγαλύτερα nail trends της σεζόν για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι με στιλ

Τον τελευταίο χρόνο το μανικιούρ στο σπίτι από έναν απλό τρόπο να διατηρήσετε την όμορφη εικόνα των άκρων σας ανήχθη σε πράξη self care. Αυτό το καλοκαίρι με τους εμβολιασμούς να γίνονται ολοένα και πιο συστηματικά και η επιστροφή στην κανονικότητα να είναι πιο κοντά από ποτέ, ένα επαγγελματικό μανικιούρ δεν ακούγεται μόνο συναρπαστικό επειδή πλέον μπορείτε να επισκεφθείτε το nail salon, αλλά και επειδή μπορεί να συμπληρώσει τα καθημερινά και επίσημα outfits εκτός σπιτιού. Ιδού οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι του 2021 έτσι ώστε να πάρετε έμπνευση πριν το επόμενο ραντεβού σας για μανικιούρ:

Outline French

H μεγαλύτερη τάση στα νύχια αυτήν την στιγμή είναι αδιαμφισβήτητα το outline french μανικιούρ. Για την πιο κομψή εκδοχή του προτιμήστε λευκό ή μαύρο βερνίκι νυχιών στο περίγραμμα.

Intricate Tips

Ύστερα από την πολύμηνη κυριαρχία του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, οι νέες σύγχρονες εκδοχές του ήρθαν να απειλήσουν τα πρωτεία του στις προτιμήσεις των πιο κομψών γυναικών παγκοσμίως. Επιλέξτε κυματιστή άκρη για ένα ’70s lava lamp inspired αποτέλεσμα, μικρές πολύχρωμες γραμμές για ένα πιο fun look ή μικροσκοπική λευκή άκρη για ένα μίνιμαλ αποτέλεσμα.

Waves

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια της σεζόν αντλεί έμπνευση από τα κύματα της θάλασσας και σας ταξιδεύει νοητά στους πιο όμορφους καλοκαιρινούς προορισμούς χάρη στις θαλασσί και λευκές αποχρώσεις του αυθαίρετου αυτού μανικιούρ.

Mismatched Pastels

Αν αγαπάτε το χρώμα, τότε υιοθετήστε την τάση των mismatched pastels, που καλεί για το συνδυασμό διαφορετικών παστέλ αποχρώσεων που θυμίζει τα rainbow nails των προηγούμενων σεζόν.

Clouds

Το πιο ονειρικό από όλα τα μανικιούρ της λίστας είναι αυτό στο οποίο είναι σχεδιασμένα διακριτικά αφράτα σύννεφα ως μια πιο ευφάνταστη εκδοχή των κλασικών λευκών νυχιών.

Πηγή: harpersbazaar.gr