Trends, Νύχια

Τα χρώματα νυχιών που θα απογειώσουν τα σανδάλια, τα πέδιλα και τα mules σας αυτό το καλοκαίρι

Καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει ολοένα και περισσότερα fashion girls ποζάρουν στο Instagram φορώντας τα φετινά it mules, πέδιλα, slides και σανδάλια, κάνοντας το δικό τους statement όχι μόνο με τις fashion επιλογές τους, αλλά και με το πεντικιούρ τους.

Ακολουθούν τα χρώματα που επιλέγουν αυτήν την στιγμή για να εμπνευστείτε για το πρώτο πεντικιούρ του 2021:

Classic Red

Τα κλασικά κόκκινα νύχια δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα κι αυτό ισχύει τόσο για το μανικιούρ, όσο και για το πεντικιούρ.

Nude

Ένα ακόμα κλασικό χρώμα που είναι διαχρονικά κομψό είναι το nude, σε όλες τις αποχρώσεις τους από την πιο ανοιχτόχρωμη μπεζ μέχρι την πιο σκουρόχρωμη brown nude.

French Manicure

Το γαλλικό μανικιούρ διατηρεί την κυριαρχία του με τη διαφορά ότι φέτος αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές και στο πεντικιούρ, όπως αποδεικνύει η Elsa Hosk.

Puce

Αν αγαπάτε τις nude αποχρώσεις αλλά θέλετε να δοκιμάσετε ένα πιο ευφάνταστο μανικιούρ, επιλέξτε ένα βερνίκι νυχιών στο χρώμα του σάπιου μήλου, μία από τις αγαπημένες επιλογές της Rosie HW.

Deep Red

Αν και κάπως ανορθόδοξη επιλογή για το καλοκαίρι, τα σκουρόχρωμα κόκκινα νύχια δείχνουν να αποτελούν αγαπημένη επιλογή των fashion girls και αυτή τη σεζόν.

Pastel Yellow

Τα παστέλ χρώματα πρωταγωνιστούν στο πεντικιούρ και αυτού του καλοκαιριού με την Camila Coehlo να τα επιλέγει στην κίτρινη εκδοχή τους, απογειώνοντας έτσι τα Christian Dior slides της.

Green

Τα πράσινα νύχια από τη λαχανί μέχρι την κυπαρίσσι, την retro green και την blue green εκδοχή τους είναι με διαφορά η μεγαλύτερη τάσεις στα νύχια φέτος. Τολμήστε την ιδιαίτερη αυτή τάση και στο πεντικιούρ σας για να χαρίσετε ένα pop of color στο outfit σας.

Πηγή: harpersbazaar.gr