Trends, Μαλλιά

Μπαλαγιάζ : 13 εντυπωσιακά Look που μπορείτε να κάνετε για να απογειώσετε τα καστανά μαλλιά

Μπορεί το μπαλαγιάζ να δείχνει θεαματικό σε ξανθά μαλλιά, καθώς οι πολύ ανοιχτοί τόνοι επιτυγχάνονται πιο εύκολα, η αλήθεια είναι όμως πως τον καλύτερο και πιο ευέλικτο καμβά, αποτελούν τα καστανά μαλλιά.

Κι αυτό γιατί μπορείς να παίξεις με τις αντιθέσεις που μπορούν να δείξουν πολύ εντυπωσιακές. Όταν μάλιστα θέλεις ένα μπαλαγιάζ με διάσταση από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, τότε σίγουρα πρέπει να έχεις και αρκετά σκούρους τόνους μέσα. Η ρήση μάλιστα, πως χωρίς το σκοτάδι δεν υπάρχει φως, ταιριάζει απόλυτα στο μπαλαγιάζ, αφού για να δείξουν φωτεινοί οι ξανθοί σου τόνοι, από κάτω πρέπει να βρίσκονται οι σκούροι.

Πολλές φορές μάλιστα, σε πολύ ανοιχτές βάσεις, μπορεί να δεις τον hair colorist ακόμη και να σκουραίνει την φυσική ρίζα ώστε να δείξει πιο ανοιχτό το ξανθό μπαλαγιάζ. Έτσι, καταλαβαίνεις πως αν έχεις καστανά μαλλιά, είσαι η ιδανική υποψήφια για πραγματικά αναρίθμητα μπαλαγιάζ looks!

Αν μέχρι τώρα είχες τις αμφιβολίες σου, δες παρακάτω τα μπαλαγιάζ σε καστανά μαλλιά που θα σε πείσουν να κλείσεις γρήγορα ραντεβού στο κομμωτήριο.

#1. Ανοιχτό καστανό foilyage


#2. Bronde balayage


#3. Καστανό μπαλαγιάζ με χρυσό ξανθό money piece


#4. Ξανθό φυσικό σαντρέ έξτρα μπαλαγιάζ


#5. Καστανό σοκολατί φυσικό μπαλαγιάζ


#6. Ξανθό σαντρέ περλέ μπαλαγιάζ όμπρε


#7. Ξανθό του βουτύρου μπαλαγιάζ με διάσταση


#8. Μπεζ ξανθό foilyage με root melt


#9. Μεσαίο ξανθό μελί μπαλαγιάζ


#10. Ξανθό χρυσό μεσαίο μπαλαγιάζ


#11. Καστανό σαντρέ μπαλαγιάζ


#12. Ανοιχτό ξανθό της άμμου μπαλαγιάζ


#13. Μεσαίο κάραμελ μπαλαγιάζ