Trends, Μαλλιά

Hair Clips: Είναι τα νέα scrunchies;

Στιλάτο, απλό και πραγματικά σούπερ άνετο, αφού μας επιτρέπει να πιάσουμε σε μια στιγμή τα μαλλιά μας ψηλά, το claw clip έχει γίνει το αγαπημένο it item των fashionistas, με μοντέλα όπως Bella Hadid και Kendall Jenner, αλλά και ποπ είδωλα όπως Dua Lipa, να το ενσωματώνουν στις δημόσιες εμφανίσεις τους κάνοντάς το να δείχνει cool και relevant σε κάθε look.

Για κάποιους μάλιστα τα claw clips πάνε ήδη να αντικαταστήσουν τα scrunchies, μια άλλη εμμονή στα αξεσουάρ μαλλιών που μετράει φυσικά χιλιάδες λάτρεις στον κόσμο της μόδας. Παρόλα αυτά, τα κοκαλάκια των 90s φαίνεται να κερδίζουν έδαφος για έναν και μόνο λόγο: φθείρουν τα μαλλιά λιγότερο από τα scrunchies και συνεπώς γίνονται ο τέλειος σύμμαχος στα bad hair days μας.

Για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα δεν χρειάζονται πολλά, αρκεί να χτενίσετε καλά τα μαλλιά σας προς τα πίσω, να ισιώσετε τη χωρίστρα και να τα πιάσετε απαλά ψηλά, όσο πιο φυσικά και ανεπιτήδευτα γίνεται, Έξτρα τιπ, αφήστε μερικές μικρές τούφες να πέφτουν μπροστά για πιο girly style.


©chiaraferragni

Πηγή: vogue.gr