Celebrity Style, Trends, Μαλλιά

Ανοιχτές και ίσιες αφέλειες: Το french chic κούρεμα που είναι hot τώρα

Αυτές οι αφέλειες είναι ο πιο φρέσκος τρόπος να ανανεώσετε την εμφάνισή σας τη νέα σεζόν.

Μαζί με τον ερχομό της νέας σεζόν, οι φρέσκες τάσεις καταφθάνουν ως η τέλεια έμπνευση για να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας, και, ναι, οι αφέλειες είναι πάντα μια καλή ιδέα για να αλλάξουμε look. Τον χειμώνα τα trends ήθελαν τις ανοιχτές ευέλικτες curtain bangs να κατακτούν τις fashionistas, αλλά τώρα η προσοχή στρέφεται προς ένα πιο «εξελιγμένο μοντέλο», το οποίο είδαμε πολύ στο πρόσφατο street style της εβδομάδας μόδας του Σίδνεϊ.

Πρώτη πηγή έμπνευσης στάθηκε η Αυστραλιανή ηθοποιός και μοντέλο Sarah Ellen, η οποία έχει υιοθετήσει ένα από τα πιο εύκολα haircut όσον αφορά τη διατήρηση και το styling. Τα μαλλιά της είναι κομμένα σε μεσαίο μήκος, ακουμπώντας τους ώμους, έχουν layers και ίσιες άκρες. Ωστόσο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι οι αφέλειές της, που ισορροπούν ανάμεσα στις curtain bags με το χαρακτηριστικό άνοιγμα στη μέση, αλλά και τις απλές ίσιες αφέλειες που πέφτουν απαλά στο μέτωπο καλύπτοντάς το.

Το μυστικό για την επιτυχία βρίσκεται στο gradient κόψιμό τους. Με άλλα λόγια, στο κέντρο είναι ελαφρά πιο κοντές, αλλά στις άκρες είναι αισθητά πιο μακριές, δίνοντας στο πρόσωπο ένα πολύ ωραίο περίγραμμα. Το συγκεκριμένο στιλ είναι και αυτό που κάνει τις αφέλειες εύκολες στη διαχείριση. Αν το επιλέξετε, ξέρετε πως μπορείτε εύκολα να τις βάλετε πίσω από τα αυτιά για άνεση, αλλά και να δημιουργήσετε το “curtain effect” τραβώντας τις προς το πλάι. Οι επισκέψεις στο κομμωτήριο δεν θα χρειάζεται να είναι τόσο συχνές όσο με τις παραδοσιακές αφέλειες, καθώς η γοητεία τους βρίσκεται στο να δείχνουν ανέμελες και ανεπιτήδευτες.

Πηγή: vogue.gr