Trends, Μόδα

Απογειώστε το στυλ σας με φουλάρια αυτό το καλοκαίρι!

Αρκεί να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει και να πειραματιστείτε για να απογειώσετε τα φουλάρια της συλλογής σας αυτό το καλοκαίρι.

Κάποτε, η Audrey Hepburn είπε πως το μεταξωτό μαντίλι ήταν το μοναδικό κομμάτι που την έκανε να αισθάνεται η πιο όμορφη γυναίκα. Και είχε δίκιο, η γοητεία ενός απαλού, πολυτελούς φουλαριού δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα, αφού μόνο και μόνο στην υφή είναι μοναδικό. Με τζιν, T-shirt και πουκάμισα, το φουλάρι είναι must-have για αυτό και όλα τα καλοκαίρια, και ναι, μπορείτε να το φορέσετε με όποιον τρόπο φαντάζεστε.

Μπορείτε να το δέσετε στον λαιμό σαν άλλο κόσμημα ή να το κάνετε bandana για να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τον καυτό ήλιο. Με λίγη δεξιοτεχνία, μπορείτε να το δέσετε στη μέση και να το κάνετε στιλάτο strapless top ή να το δέσετε χιαστί στον λαιμό για μια ακόμη ωραία βερσιόν. Σαν αξεσουάρ, η πιο κομψή επιλογή είναι το χρησιμοποιήσετε στην τσάντα σας, δένοντάς το απαλά στο λουράκι της. Οι επιλογές είναι δεκάδες, αρκεί να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει και να πειραματιστείτε.

Αν θέλετε να επενδύσετε σε ένα καλό φουλάρι που θα φοράτε για πάντα, ο οίκος Hermès στέκεται φυσικά πρώτος στη λίστα με τα μοναδικά printed κομμάτια του.

Πηγή: vogue.gr