Celebrity Style, Trends, Μαλλιά

Τα πιο δημοφιλή χτενίσματα αυτήν την στιγμή θυμίζουν τη χρυσή εποχή των ’70s

Από τα Farrah Fawcett layers και τα curtain bangs, μέχρι τις μπούκλες με ρόλει και τις μικροσκοπικές πλεξούδες, τα χτενίσματα της δεκαετίας του 1970 έχουν κάνει ένα εξαιρετικά δυναμικό comeback.

Από την Farrah Fawcett μέχρι την Cher, η δεκαετία του 1970 ήταν ξεκάθαρα η χρυσή εποχή των hippies, του glamour και των extra μαλλιών. Extra σε όγκο, σε μήκος, σε υφή, σε στιλ. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια τα πιο δημοφιλή χτενίσματα εκείνης της εποχής είχαν χαθεί από τον χάρτη των τάσεων, πρόσφατα επανήλθαν στη μόδα, κατακτώντας την κορυφή στη λίστα με τα must χτενίσματα για το καλοκαίρι του 2021.

Τα κορυφαία χτενίσματα για το καλοκαίρι του 2021

Roller Curls

Οι voluminous μπούκλες από ρόλει ή curlers επέστρεψαν στη μόδα, έτοιμες να απογειώσουν κάθε βραδινό σας σύνολο.

Perm

Οι έντονες μπούκλες από περμανάντ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά επέστρεψαν στη μόδα με πολλές celebrities, όπως η Jennifer Lopez και η Zendaya, να τις επιλέγουν για να δώσουν ζωή και όγκο στα φυσικά σγουρά μαλλιά τους.

Tiny Braids

Οι μικρές διάσπαρτες πλεξούδες στα μαλλιά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνετε ενδιαφέρον κάθε χτένισμά σας. Πολλές celebrities τελευταία κάνουν δύο μικρές πλεξούδες στο μπροστινό μέρος του προσώπου τους, οι οποίες το πλαισιώνουν και γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά τους.

The Fawcett Flip

Το χτένισμα που έκανε διάσημο η Farrah Fawcett -ή μήπως το αντίστροφο;- είναι ίσως το πιο δημοφιλές στιλ αυτήν την στιγμή. Πρόκειται για ένα χτένισμα με αέρινες, γεμάτες όγκο μπούκλες κατά μήκος των μπροστινών μαλλιών που πλαισιώνουν το πρόσωπο, οι οποίες συνοδεύονται από curtain bangs. Το μυστικό κρύβεται στο έντονο φιλάρισμα και τα ρόλει που χαρίζουν αυτόν τον αέρινο όγκο και την κίνηση.

Curtain Bangs

Τα curtain bangs, δηλαδή οι αφέλειες που χωρίζονται στη μέση, έχουν αγαπηθεί τόσο από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και τις A-listers, για την ικανότητά τους να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο και να γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του.

Extra Long

Αναβιώνοντας το ’70s look της Cher και της Jerry Hall, πολλές celebrities του σήμερα, όπως οι αδερφές Kardashian-Jenner και η Jennifer Lopez, φωτογραφίζονται έχοντας εξαιρετικά μακριά μαλλιά, που σίγουρα τραβούν την προσοχή.

Πηγή: harpersbazaar.gr