Celebrity Style, Μόδα

Hailey Bieber: Τα island looks της στη Μήλο

Η Hailey και ο Justin Bieber απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη μαγευτική Μήλο και δείτε τα καλοκαιρινά outfits του τοπ μόντελ

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια βρίσκεται στη Μήλο κάνοντας διακοπές μακριά από τα φώτα και απολαμβάνοντας το αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι. Ο Justin Bieber ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και stories από τη Μήλο, εντυπωσιασμένος από την απλότητα του νησιού, τη γνήσια ελληνική κουζίνα και τα γραφικά σοκάκια. Φυσικά δεν σταματά να μοιράζεται και φωτογραφίες της εντυπωσιακής συζύγου του Hailey Bieber, οπότε έτσι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από τα καλοκαιρινά outfits της.

Τα island looks της Hailey Bieber από τη Μήλο, είναι η απαραίτητη πηγή έμπνευσης που χρειαζόμαστε λίγο πριν ετοιμάσουμε τη βαλίτσα των διακοπών μας. Το διάσημο μοντέλο στις αποσκευές του έχει πολλά καλοκαιρινά φορέματα σε χρώματα όπως το κόκκινο, το ροζ, το baby blue, sneakers και πιο sporty looks, ενώ για τα μαλλιά της επιλέγει απλά buns ιδανικά για τη ζέστη που επικρατεί αυτές τις μέρες.


©Justin Bieber/Instagram

Η Hailey Bieber με κόκκινο cut-out φόρεμα που αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα της, συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα, ένα στυλ ιδανικό για τις βραδινές εξόδους στα νησιά των Κυκλάδων.


©Justin Bieber/Instagram

H Hailey Bieber με λιλά μπικίνι και ένα άνετο σορτς σε λίγο πιο ανοιχτή λιλά απόχρωση, υιοθετεί το tonal dressing και στις διακοπές της, όπως έκανε και λίγες μέρες πριν στο Παρίσι.


©Justin Bieber/Instagram

Η Hailey Bieber με ροζ μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, φούξια τσάντα και λευκά sneakers. Έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα ψηλό bun, για να τα διατηρεί αναλλοίωτα από την υγρασία.


©Justin Bieber/Instagram

Ένα ακόμα φόρεμα από την island γκαρνταρόμπα της Hailey Bieber, αυτή τη φορά σε απαλό γαλάζιο. Στο λαιμό της κάνει layering με πολλά χρυσά κολιέ σε διαφορετικά μήκη.


©Justin Bieber/Instagram

Η Hailey Bieber με φούξια μαγιό απολαμβάνει την ελληνική κουζίνα σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια της Μήλου, που χάρη στο Justin Bieber ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη.

Πηγή: vogue.gr