Celebrity Style, Trends, Μόδα, Παπούτσια

9 looks θα σας πείσουν να φοράτε sneakers κάθε μέρα

Με αέρινες φούστες, pyjama sets ή ντένιμ; Το street style αποδεικνύει πως τα sneakers ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Sneakers και Tennis φούστα

Η tennis φούστα, είναι ένα πολύ δυνατό trend του καλοκαιριού. Έχει την απαραίτητη σπορ διάθεση οπότε σίγουρα ταιριάζει ιδανικά και με αθλητικά παπούτσια.

Sneakers και shirt dress

Με ένα αέρινο shirt dress που σίγουρα έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Από πάνω μπορείτε να κάνετε layering και με ένα μεταλλιζέ φόρεμα ή ένα slip dress.

Με pyjama set

Sneakers και ένα μεταξωτό pyjama set. Σίγουρα η πιο άνετη και δροσερή επιλογή ακόμα για τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες.

Με boxer shorts

Sneakers και boxer shorts, ένα από τα νέα trends αυτής της σεζόν που φαίνεται να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των fashion girls.

Με μίνι φούστα

Φυσικά υπάρχουν και τα platform sneakers της Isabel Marant που επιστρέφουν στη μόδα. Η σχεδιάστρια τα συνδύασε με μίνι φλοράλ φούστα.

Με ένα σετ

Αν έχετε ένα σετ στην γκαρνταρόμπα σας, τότε συνδυάστε το με sneakers για να ενισχύσετε αυτή την ενιαία εικόνα που δημιουργεί.

 

Με λευκό τζιν

Sneakers και το λευκό τζιν σας, για τα easy chic looks του καλοκαιριού.

Με total white

Αν το total white είναι η επιλογή σας για το καλοκαίρι, τότε χρειάζεστε σίγουρα ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

Με ψάθινη τσάντα

Sneakers, μαύρο φόρεμα και ψάθινη τσάντα, μια ανεπιτήδευτα κομψή εμφάνιση που ταιριάζει στο καλοκαίρι και τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου.

Πηγή: Vogue.gr