Beauty Testing, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Φυσικά Καλλυντικά

BIOFRESH COSMETICS – BEAUTY TESTING

Η Biofresh είναι μια εταιρεία καλλυντικών με φυσικά συστατικά όπως ροδέλαιο, βιολογικό ελαιόλαδο, προβιοτικό γιαουρτιού, αργανέλαιο και λεβάντα, για θρέψη, αναζωογόνηση & φρεσκάδα χωρίς επιβάρυνση για την επιδερμίδα.

Κρέμες προσώπου/σώματος, serum, μάσκες, αρώματα και σαμπουάν, όλα με φυσικά εκχυλίσματα χωρίς paraben, υποπροϊόντα πετρελαίου, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς ή συνθετικά χρώματα & συντηρητικά.

Εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τη σειρά Rose of Bulgaria,όπου δοκιμάσαμε την Rose of Bulgaria Κρέμα σύσφιξης σώματος, την Rose of Bulgaria κρέμα λάμψης και το Rose of Bulgaria Ροδόνερο

.

 

  • H Royal Rose Firming Body Butter αναδομεί, συσφίγγει την κοιλιακή χώρα και τονώνει την επιδερμίδα. Λόγω του εκχυλίσματος ιβίσκου, διασπά και απομακρύνει το συσσωρευμένο λίπος στη μέση και την περιφέρεια, εξασφαλίζοντας μέγιστο αδυνάτισμα. Το ph αποκαθίσταται και παρέχει βαθιά ενυδάτωση.
  • Η Rose of Bulgaria Lightening Cream με το κλινικά ελεγμένο σύμπλεγμα λεύκανσης, η κρέμα εξαλείφει τα σκούρα σημάδια, εμποδίζει το δευτερογενή χρωματισμό, καθιστά ελαφρύτερο τόνο στην επιδερμίδα, επιβραδύνει την παραγωγή μελανίνης στο δέρμα και αποκαθιστά τη φρέσκια και υγιή εμφάνιση.
  • Το Rose of Bulgaria ροδόνερο είναι ιδανικό για εκείνους που θέλουν να χρησιμοποιούν προϊόντα με φυσική προέλευση. Το φυσικό ροδόνερο παράγεται με απόσταξη του ρόδου “ROSA DAMASCENA”. Είναι αντιφλεγμονώδες, υπο-αλλεργικό και μαλακτικό. Αναζωογονεί, ενυδατώνει και καταπραΰνει το ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα.

Mήν χάσετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσατε, να νιώσετε την φρεσκάδα τους  και να ενυδατωθείτε όπως σας αξίζει!

 

Μπορείτε να βρείτε αυτά τα υπέροχα προϊόντα στη διεύθυνση : A’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου

T.K: 38500, Βόλος – Ελλάδα

 

Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα τους στα:

Instagram: biofresh_greece

Facebook: Biofresh Greece

 

Γράφει η Κορίνα Μπαρκά