Trends, Μαλλιά

8 τρόποι να δημιουργήσετε τα πιο εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα

Για δροσερά καλοκαιρινά χτενίσματα που ξεχωρίζουν, θα χρειαστείτε αξεσουάρ

Τους καλοκαιρινούς μήνες νιώθουμε πως απλά δεν αντέχουμε να κάνουμε τίποτα στα μαλλιά μας. Όπως όμως ο συνδυασμός τζιν και T-shirt μας φαίνεται κάπως βαρετός για κάθε μέρα, έτσι ακριβώς και το κλασικό ponytail θέλουμε κάπως να διαφοροποιείται. Το καλοκαίρι είναι η ιδανική στιγμή για να προσθέσετε fun διάθεση στα μαλλιά σας και να δημιουργήσετε carefree χτενίσματα που εκτός από στυλ, συγκρατούν τα μαλλιά από την υγρασία. Φυσικά ξέρουμε ήδη ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνετε τα μαλλιά σας να ξεχωρίζουν. Θα χρειαστείτε απλά ένα αξεσουάρ και συγκεκριμένα ένα από τα hot αξεσουάρ που προτείνει η Vogue.

Μελετήσαμε τις τάσεις του street style και τα accounts των Insta girls και επιλέξαμε τα χτενίσματα που μας έκαναν κλικ για το καλοκαίρι. Easy-to-style χτενίσματα με απλά αξεσουάρ που ίσως έχετε ήδη, διαφορετικά θα βρείτε πολύ εύκολα.


©George Angelis/Shot by Gio

Πιάστε δύο τούφες από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας και στερεώστε τες πίσω με ένα αξεσουάρ. Μπορεί να έχει πέρλες, στρας ή άλλες λαμπερές λεπτομέρειες.


©Negin Mirsalehi/Instagram

Σίγουρα έχετε δει πως τα περισσότερα Instagram girls φορούν claw clip ή αλλιώς το γνωστό σε όλες μας κλάμερ. Ένα αξεσουάρ που επέστρεψε και είναι πολύ εύκολο για να στερεώσετε τα μαλλιά σας στο πίσω μέρος ή να φτιάξετε πιο σταθερούς κότσους.


©George Angelis/Shot by Gio

Οι φιόγκοι στα μαλλιά μας αρέσουν πάντα και δημιουργούν ένα υπέροχο girly χτένισμα.


©Matilda Djerf/Instagram

Τα scrunchies έχουν αντικαταστήσει πλέον τα μίνιμαλ λαστιχάκια, είναι πολύχρωμα, με έντονα prints και δημιουργούν τα πιο fun ponytails στην παραλία και την πόλη.


©Juny Breeze/Instagram

Αν θέλετε κάτι απλό και κομψό, μπορείτε να επιλέξετε ένα headband αντί για στέκα.


©Chiara Ferragni/Instagram

Για δύο girly κοτσιδάκια, απλά χρησιμοποιήστε δύο μικρά κλάμερ όπως η Chiara Ferragni.


©George Angelis/Shot by Gio

Στερεώστε το ponytail σας με ένα μεταξωτό μαντίλι και αυτό το απλό χτένισμα αυτόματα δείχνει καλοκαιρινό και σοφιστικέ.


©Matilda Djerf/Instagram

Αν αγαπάτε τις γαλλικές κοτσίδες, τότε μπορείτε να προσθέσετε και μια κορδέλα μπροστά για ένα πιο french chic look.

Πηγή: vogue.gr