Trends, Μαλλιά

Τα 7 trending κουρέματα για το φθινόπωρο

Η Couture Week AW21 του Παρισιού, έδειξε και τα κουρέματα που θα υιοθετήσουμε το φθινόπωρο, για να γνωρίζετε ακριβώς τι θα ζητήσετε από τον κομμωτή σας μετά τις διακοπές.

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής μας χάρισε μαγικές στιγμές στο catwalk και πολλές ανατρεπτικές δημιουργίες που έδωσαν πιο wearable χαρακτήρα στην Haute Couture, ενδεικτικό φυσικά και των νέων δεδομένων της καθημερινότητας. Το ενδιαφέρον όμως στράφηκε και στα hair trends που πρότειναν οι κορυφαίοι οίκοι για το φθινόπωρο που έρχεται. Από ανάλαφρα καρέ, μέχρι pixie cuts ή πολύ μακριά μαλλιά, αυτά είναι τα κουρέματα που θα πρωταγωνιστήσουν το φθινόπωρο και φυσικά μπορούμε να αντιγράψουμε από τώρα.


©Chanel

Το shag κούρεμα

Πρόκειται για τα φιλαριστά μαλλιά με αφέλειες, το οποίο στυλ ο οίκος Chanel πρότεινε σε σγουρά μαλλιά με λίγο πιο punk διάθεση. Έχουμε δει το shag κούρεμα σε πολλές διαφορετικές εκδοχές και το σίγουρο είναι πως ήρθε για να μείνει.


©Fendi

Το μεσαίο lob

Ο οίκος Fendi επιβεβαίωσε πως το μεσαίο καρέ κούρεμα είναι ιδανικό για γυναίκες με λεπτά μαλλιά και χαρίζει όγκο.


©Getty Images

To wavy lob κούρεμα

Το καρέ κούρεμα σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να δείχνει φλατ, γι’ αυτό και ο Armani Privé πρότεινε να δημιουργήσουμε στα μαλλιά χαλαρούς κυματισμούς που δείχνει εντελώς natural, σαν φυσική κίνηση των μαλλιών.


©Giambattista Valli

Τα πολύ μακριά μαλλιά

Αν σας έλειψαν τα μακριά μαλλιά σας, τότε είναι καιρός να ξεχάσετε για λίγο το ραντεβού με τον κομμωτή σας. Ο οίκος Giambattista Valli τα επαναφέρει στο προσκήνιο, με απόλυτα glamorous στυλ. Αρκεί να τα περιποιηθείτε σωστά για να διατηρούν τη λαμπερή υφή τους.


©Dior

Το pixie cut

Το κούρεμα της Audrey Hepburn επέστρεψε μέσα από την Couture AW21 συλλογή του οίκου Dior. Απαραίτητο συστατικό για ένα μοντέρνο pixie cut είναι η πλαϊνή φράντζα.


©Chanel

Το καρέ με layers

Είναι το κούρεμα που δίνει όγκο και κίνηση στα μαλλιά, γι’αυτό και αν θέλετε να αποφύγετε ένα φλατ αποτέλεσμα, προσθέστε διακριτικά layers, όπως αυτό το ανεπιτήδευτο στυλ που πρότεινε ο οίκος Chanel και θα μπορούσαμε σίγουρα να φανταστούμε σε μια Παριζιάνα.

Πηγή: vogue.gr