Trends, Μόδα

Το παντελόνι που δεν λείπει ποτέ από τη γκαρνταρόμπα των Παριζιάνων

Το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ των Γαλλίδων αποτελεί από μόνο του ένα κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας. Ο τρόπος που ντύνονται οι Γαλλίδες, και κυρίως οι Παριζιάνες, και τα κομμάτια στα οποία επενδύουν για τις εμφανίσεις έχουν εμπνεύσει και εξακολουθούν να εμπνέουν πολλές γυναίκες στον πλανήτη. Στις Παριζιάνες, μάλιστα, θα λέγαμε ότι χρωστάμε πολλά από τα αγαπημένα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ένα απ’ αυτά που λατρεύουν οι κομψές Γαλλίδες, είναι το λευκό παντελόνι και ειδικά, το λευκό τζιν παντελόνι.

Μια ματιά στους λογαριασμούς των φημισμένων fashion insiders της Πόλης του Φωτός, αλλά και σε λογαριασμούς που καταγράφουν τις street style εμφανίσεις των καθημερινών γυναικών της γαλλικής πρωτεύουσας, θα σας πείσει ότι το λευκό τζιν παντελόνι είναι μία επιλογή που φαίνεται να μην απουσιάζει ποτέ από την καλοκαιρινή τους γκαρνταρόμπα- αλλά και τη γκαρνταρόμπα τους γενικά, αφού θα το εντοπίσετε και σε χειμερινά outfits. Η αγαπημένη τους, μάλιστα, σιλουέτα μοιάζει να είναι αυτή του high rise και flare, μία γραμμή που εμπιστεύονται γενικά στα jeans τους.

Πώς το φοράνε; 

Αν θέλετε να δανειστείτε στιλιστικές ιδέες για το πως να κάνετε συνδυασμούς με λευκά jeans, οι Παριζιάνες έχουν πολλές να σας προσφέρουν. Φορέστε το όπως η Jeanne Damas που το συνδύασε μ’ ένα ολόσωμο μαγιό Dior, χρωματιστές εσπαντρίγιες και straw bag σ’ ένα outfit ιδανικό για resort style ή μ’ ένα tank top στην ίδια απόχρωση επίσης με εσπαντρίγιες και ψάθινη τσάντα όπως έκανε το parisienne it-girl Éléonore Léo Jeanne ή ακόμα και με loose fit λευκό πουκάμισο και thong sandals όπως η Leia Sfez. H γνωστή επίσης Γαλλίδα fashionista Camille Charriere συνδύασε το δικό της λευκό denim παντελόνι μ’ ένα cropped t-shirt και μια λεπτή ζώνη στη μέση.

#1

#2

#3

#4

Ο τρόπος που φοράνε το λευκό τζιν οι λιγότερο φημισμένες Παριζιάνες δεν διαφέρει πολύ από το στιλ που έχουν υιοθετήσει οι fashion insiders του Παρισιού: πουκάμισα και t-shirts είναι οι βασικές επιλογές σε top για να συνδυάσουν το παντελόνι τους, ενώ ο συνδυασμός  μ’ένα blazer γίνεται μια κομψή επιλογή και για τις εμφανίσεις στο γραφείο.

Πηγή: harpersbazaar.gr