Trends, Μόδα

7 καλοκαιρινά street style που μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε

Δεν μας αρκεί να αντλούμε έμπνευση από το street style, σίγουρα θέλουμε και να μπορούμε να υιοθετήσουμε τα αγαπημένα μας looks. Η Vogue προτείνει όλα τα tips για εμφανίσεις στα βήματα της μόδας.

H Couture Week στο Παρίσι έδωσε την ευκαιρία και στις street stylers να επιστρέψουν και να μας χαρίσουν έμπνευση για τις καθημερινές εμφανίσεις μας. Νέα trends γεννήθηκαν στους δρόμους του Παρισιού, κάποια άλλα επέστρεψαν ενώ υπήρξαν και αυτά τα κομμάτια που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας και θα υιοθετήσουμε σίγουρα στην γκαρνταρόμπα μας τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για την tennis φούστα, τα μαντήλια, τα flip flop σανδάλια, τα pyjama suits. Πώς συνδυάστηκαν στο street style και πώς θα τα προσθέσουμε στο προσωπικό μας στυλ;


©Sandra Semburg

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά, οπότε μπορείτε πολύ απλά να δέσετε στην τσάντα σας μια μπαντάνα, γύρω από την λαβή. Έτσι δίνετε χρώμα και έμπνευση σε κάθε look.


©Sandra Semburg

Γνωρίζετε το curtain reaveal; Πρόκειται για το trend που θα δούμε σίγουρα το φθινόπωρο και για να το αντιγράψετε θα χρειαστείτε απλά ένα κοντό πλεκτό cardigan, το οποίο θα κουμπώσετε μόνο στο επάνω μέρος, αφήνοντας τα υπόλοιπα κουμπιά ανοιχτά.


©Pernille Teisbaek/Instagram

Είχαμε ταυτίσει τα flip flops μόνο με την παραλία. Φέτος όμως τα βλέπουμε στο street style ως σανδάλια, καθώς είναι δερμάτινα και έχουν το μίνιμαλ στυλ που αναζητούν τα fashion girls και ειδικά οι Δανέζες.


©Acielle/Style du Monde

Η τένις φούστα δεν είναι απλά ένα καλοκαιρινό trend, αλλά όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουμε να τη φοράμε και το φθινόπωρο, με φούτερ και sneakers,  οπότε έχετε κάθε λόγο να την προσθέσετε από τώρα στην γκαρνταρόμπα σας.


©Sandra Semburg

To scarf top είναι ένα ακόμα big hit  του καλοκαιρινού street style, που φαίνεται πως θα υιοθετήσουμε και το φθινόπωρο. Προς το παρόν αρκεί απλά να δέσετε ένα φουλάρι γύρω από τον κορμό σας σαν τοπ. Το φθινόπωρο απλά προσθέτετε στο στυλ και ένα μπλέιζερ.


©Sandra Semburg

Ένα ακόμα shoe trend που γεννήθηκε αυτό το καλοκαίρι και έκανε αίσθηση είναι φυσικά τα clogs.  Οι Παριζιάνες μας έδειξαν πολλούς τρόπους να τα συνδυάσουμε και κρατάμε σίγουρα τον πιο βασικό, με τζιν σε ίσια γραμμή και ψάθινη τσάντα.


©Acielle/Style de Monde

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι πιο άνετο από τις πιτζάμες μας και ευτυχώς οι σχεδιαστές τις έντυσαν με prints, οπότε μπορούμε πολύ εύκολα να τις φορέσουμε και στο street style, από τώρα μέχρι τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου.

Πηγή: vogue.gr