Lifestyle, Trends, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μόδα, Σώμα

Η τάση στα μαγιό που οι γυναίκες της μόδας λατρεύουν φέτος το καλοκαίρι

Οι τάσεις στα μαγιό μοιάζουν ανεξάντλητες (και ενδεχομένως να είναι).

Βέβαια, τα ίδια τα μαγιό δεν μοιάζουν ποτέ αρκετά και κάθε χρόνο, ο πειρασμός να προσθέσετε ένα ακόμη στιλ στην γκαρνταρόμπα σας αναδύεται ξανά.

Ένα κλασικό μαύρο, ένα διαχρονικό λευκό που τονίζει το μαύρισμα, σίγουρα ένα ναυτικό ριγέ και γιατί όχι ένα εντυπωσιακό κόκκινο ολόσωμο;

Τα στιλ είναι άφθονα και το κάθε ένα δίνει διαφορετικό χαρακτήρα στην εμφάνισή σας, συνδυάζεται διαφορετικά με τα παρεό σας ενώ κάποια μαγιό φοριούνται άνετα και σαν τοπ σε βραδινή έξοδο.

Ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, είναι τα μαγιό με ιδιαίτερη υφή (τα crinkled ή γκοφρέ), τα μαγιό με πολλά straps σε έντονα χρώματα, τα λευκά (όπως κάθε χρόνο) και τα ρετρό φλοράλ.

Τα κορίτσια της μόδας αποθεώνουν φέτος το φλοράλ και τα brands εντάσσουν ζωηρά και παιχνιδιάρικα μαγιό με λουλούδια στις συλλογές τους.

Αν θέλετε να υιοθετήσετε την πιο hot εκδοχή της τάσης, επενδύστε σε ρετρό φλοράλ -δηλαδή μαγιό με λουλούδια σε έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί και το πράσινο και ενισχύστε το look με vintage γυαλιά και ένα μεγάλο καπέλο.

Πηγή:Bovary.gr