Celebrity Style, Trends, Μαλλιά

Κοντό καρέ: 6 χτενίσματα για να του δώσετε νέο twist

Για τις λάτρεις των κοντών μαλλιών, τα παρακάτω hairstyles αποτελούν σίγουρα must-try.

Ποιος είπε πως τα κοντά μαλλιά δεν επιδέχονται styling; Το street style αλλά και τα catwalk αποδεικνύουν πως μπορείτε να πετύχετε υπέροχα χτενίσματα με κοντά μαλλιά, αξιοποιώντας τον όγκο και την ευκολία που προσφέρουν, καθώς χάρη στο μήκος τους διατηρούν πολύ πιο εύκολα την πυκνότητα και το σχήμα τους. Από τη chic εκδοχή του pixie, στην αλλαγή της χωρίστρας από το κέντρο στο πλάι, τα κοντά μαλλιά μπορούν να μεταμορφωθούν πανεύκολα με απλά τρικ και χτενίσματα που δεν θα σας πάρουν πάνω από 10 λεπτά να δημιουργήσετε. Εκμεταλλευτείτε την ευελιξία τους και δοκιμάστε hairstyles που θα απογειώσουν τα καλοκαιρινά σας outfit. Τις ιδέες θα τις βρείτε παρακάτω.

1. Messy bob


©Getty Images

Αφήστε τα μαλλιά σας να πέσουν φυσικά στους ώμους, χτενίζοντάς τα απαλά προς όλες τις κατευθύνσεις για να τονίσετε απλώς το σχήμα τους. Μην επιμεληθείτε ιδιαίτερα τη χωρίστρα σας, οι τούφες που κλίνουν δεξιά, αριστέρα είναι αυτές που θα δώσουν όλη τη γοητεία στο natural χτένισμά σας.

2. Soft waves


©Getty Images

H Katy Perry δοκίμασε να κάνει μερικούς φυσικούς κυματισμούς στα μαλλιά της και μας άρεσε πολύ. Για να τους πετύχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χοντρό ψάλιδι για μπλούκλες ή να περιστρέψετε τα μαλλιά σας μετά το μπάνιο (όντας νωπά) και να τα λύσετε μόλις ξυπνήσετε.

3. Sleek


©Getty Images

Το sleek effect δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και τα κοντά μαλλιά είναι ιδανική περίπτωση για να το δοκιμάσετε. Χτενίστε τα προσεκτικά προς τα πίσω και με ένα καλό τζελ περάστε όλες τις τούφες.

4. Χωρίστρα στο πλάι


©Getty Images

Mια ωραία και εύκολη αλλαγή είναι η μετακίνηση της χωρίστρας. Η χωρίστρα στο κέντρο είναι safe και κομψή, αλλά μια χωρίστρα στο πλάι αλλάζει όλο το look, δίνοντάς του σύγχρονο και fashionable χακακτήρα, χωρίς στην ουσία να κάνετε τίποτα.

5. Chic pixie


©Getty Images

Για εσάς που αγαπάτε το pixie κούρεμα, το street style αναδεικνύει την πιο σοφιστικέ εκδοχή του για φέτος. Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με προϊόντα κατά του φριζαρίσματος για να διατηρήσουν το σχήμα τους και παίξτε με τα μήκη και τα layers όσον αφορά το κούρεμα.

6. Curly με όγκο


©Getty Images

Μπορεί να είναι καλοκαίρι αλλά τα μαλλιά φαίνονται πάντα πιο ωραία όταν δείχνουν πλούσια και πυκνά. Αν έχετε κοντά και σγουρά μαλλιά μη διστάσετε να τονίσετε τον όγκο τους, ενώ κόβοντας αφέλειες θα δείτε την εμφάνισή σας να αλλάζει στο λεπτό.

vogue.gr