Celebrity Style, Trends, Μόδα, Σώμα

Colored Denim: Τo Trend Που Πρέπει Να Δοκιμάσεις

https://www.instagram.com/p/CRlw-w2MPjC/?utm_source=ig_embedΧρωματιστά jeans: το πιο hot trend του καλοκαιριού, που φορούν όλες οι τοπ fashionista έχει χρώμα, είναι άνετο και σίγουρα θα το υιοθετήσουμε.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δεν υπάρχει κάτι πιο άνετο, cool και stylish από ένα τζιν παντελόνι. Αγαπάμε όλες τις εκδοχές του, κλασσικές και μοντέρνες. Αν και τα μπλε jeans θα είναι πάντοτε στην κορυφή των προτιμήσεων μας, αυτή τη σεζόν έχουμε μπει σε σοβαρές σκέψεις να υιοθετήσουμε το τελευταίο denim trend που βλέπουμε παντού.

Φυσικά, έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για τα χρωματιστά τζιν παντελόνια, τα οποία βλέπουμε σε όλες σχεδόν τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου το τελευταίο διάστημα.

Είναι μια διαφορετική, ευχάριστη εναλλακτική που θα φρεσκάρει την αγάπη σου για το denim αλλά και τα καθημερινά σου looks. Εάν δεν γνωρίζεις πώς να τα συνδυάσεις και είσαι περίεργη να δεις στιλιστικές προτάσεις, συνέχισε να διαβάζεις, γιατί έχουμε εντοπίσει φανταστικά looks στα insta accounts των κορυφαίων fashionista.

Το δικό μας tip, είναι να ενισχύσεις το χρωματιστό σου look ή με κάποιο blocking χρώμα για ένα εντυπωσιακό color blocking look ή να ενισχύσεις την μονοχρωμία, φορώντας τοπ στον ίδιο ή σε πολύ κοντινό τόνο.

Φυσικά, μπορείς πάντα να συνδυάσεις και με το κλασσικό rib top -όπως θα δεις ότι προτιμούν οι περισσότερες fashionista- είτε σε λευκό, είτε σε μαύρο ή και με ένα κλασσικό λευκό πουκάμισο.https://www.instagram.com/p/CRbCBFTMXdQ/?utm_source=ig_embed

 

 

 

Πηγή:The Cover.gr