Celebrity Style, Social Media, Trends, Μόδα

Πώς Να Διαλέξεις Τσάντα Για Όλες Τις Εποχές Και Όλες Τις Περιστάσεις

Θέλεις μια τσάντα για όλες τις περιστάσεις και όλες τις εποχές και δεν ξέρεις πώς να την επιλέξεις; Διάβασε τι πρέπει να λάβεις υπόψιν.

Η σημασία της κατοχής μιας all around τσάντας, δεν περιορίζεται σε εποχές, ούτε και σε περιστάσεις. Εκτός βέβαια από πολύ επίσημα events όπου σίγουρα δεν μπορείς να κρατήσεις μια all around τσάντα αλλά θα χρειαστείς ένα clutch, όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες σου καλύπτονται από μία και μόνο τσάντα.

Αυτήν θα ψάξουμε να βρούμε σήμερα και για να την βρούμε, θα αναζητήσουμε τα χαρακτηριστικά που θα διαβάσεις παρακάτω.

#1. Δώσε σημασία στις υφές

Όλες λατρεύουμε την γιούτα και τον καμβά ως φυσικά υλικά, μπορούν όμως να κρατηθούν φθινόπωρο και χειμώνα; Σίγουρα όχι. Αρχικά γιατί δείχνουν out of season αλλά και γιατί δεν είναι αδιάβροχες και αν τύχει και βρεθείς σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, θα καταστραφούν πολύ γρήγορα.

Το σουέντ όπως και το βελούδο, είναι υφές κατάλληλες για φθινόπωρο, χειμώνα και άνοιξη αλλά όχι για καλοκαίρι, καθώς είναι αμιγώς χειμερινές. Προτίμησε μια δερμάτινη ή vegan leather τσάντα για να την κρατάς όλες τις εποχές.

#2. Δώσε σημασία στο μέγεθος και στο κράτημα

Τα clutches είναι μικροσκοπικά, οι mini τσάντες δεν χωρούν ούτε τα απαραίτητα, ενώ οι tote μπορούν να είναι υπερβολικά ευρύχωρες και ογκώδεις. Οι baguette μπορούν να χωρέσουν αρκετά αλλά δεν είναι αρκετά βολικές στο κράτημα ώστε να τις φοράς παντού, καθημερινά. Έτσι, μας μένουν οι crossbody bags, οι saddle bags και οι camera bags, που χωρούν όλα τα απαραίτητα και δεν κουράζουν στο κράτημα. Και όταν λέμε απαραίτητα, εκτός από κινητό/κλειδιά/πορτοφόλι, εννοούμε και την μάσκα μας, ένα μικρό αντισηπτικό αλλά και μια μίνι κρέμα χεριών.

Μπορείς βέβαια να επιλέξεις και μια medium/small size tote, με ιμάντα και έτσι να έχεις μια τσάντα για πολλές χρήσεις.

#3. Δώσε σημασία στο χρώμα

Για να διαλέξεις μια τσάντα για όλες τις εποχές, πρέπει επίσης να δώσεις σημασία στο χρώμα. Θέλεις κάτι που να ταιριάζει με όλη σου τη γκαρνταρόμπα και να μην δείχνει εποχιακή. Άρα σίγουρα αποφεύγεις παστέλ που είναι συνδεδεμένα με την άνοιξη, λευκό που φωνάζει καλοκαίρι και έντονα χρώματα που μπορεί να σε δυσκολέψουν στο styling. Έτσι, μας μένει το μαύρο, το γκρι, τα ουδέτερα γήινα και τα nudes.

#4. Αναρωτήσου αν μπορείς να την κρατήσεις πρωί και βράδυ

Κάτι ακόμη που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην χαρακτηρίζεται η τσάντα σου από πολύ βραδινές ή πολύ casual λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει πώς απαγορεύονται satchels, σακίδια πλάτης και λεπτομέρειες όπως στρας και τρουκς.

#5. Βρες κάτι να σου αρέσει

Εκτός από όλα όσα διάβασες παραπάνω, πρέπει φυσικά να αναρωτηθείς πόσο σου αρέσει μια τσάντα πριν την αγοράσεις. Ιδίως αν σκοπεύεις να την κρατάς καθημερινά παντού, πρέπει να διαλέξεις ένα σχέδιο που σου αρέσει πολύ.

Πηγή:The Cover.gr