Trends, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά, Μόδα, Ομορφιά

Μακριά μαλλιά: 8 χτενίσματα για beach days με στυλ

Γρήγορα, anti-frizz και ανεπιτήδευτα χτενίσματα, γιατί τους καλοκαιρινούς μήνες, το ενδιαφέρον στρέφεται στο στυλ της παραλίας.

Τα μακριά μαλλιά όσο και αν μας ταλαιπωρούν το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες, έχουν μια απαράμιλλη θηλυκότητα και φυσικά μας προσφέρουν πολλές δυνατότητες για styling και εντυπωσιακά χτενίσματα. Ειδικά το καλοκαίρι νιώθουμε την ανάγκη να πειραματιστούμε όλο και περισσότερο με τα μαλλιά μας, δημιουργώντας messy buns, πλεξούδες ή και ψηλά ponytails, αλλά χωρίς να χρειαστεί να αφιερώσουμε και πολύ χρόνο.

Το beach look είναι αυτό στο οποίο εστιάζουμε αυτή την περίοδο, γιατί μια ολόκληρη ημέρα στην παραλία θέλουμε σίγουρα να μας βρει με τέλεια μαλλιά. Ποια είναι αυτά τα χτενίσματα που θα μπορούσαν να ορίσουν το island chic look;

Ο βασικός κανόνας είναι πως τα beach χτενίσματα θέλουμε να δείχνουν ανεπιτήδευτα, αλλά με μοναδικό στυλ. Ειδικά το καλοκαίρι αξεσουάρ μαλλιών όπως τα scrunchies, τα κλάμερ που επέστρεψαν στη μόδα, ακόμα και τα φουλάρια, γίνονται οι σύμμαχοί μας.

Ευτυχώς υπάρχουν πολλά χτενίσματα που δημιουργούνται σε λίγα μόλις λεπτά και μας σώζουν από τη ζέστη, αναβαθμίζοντας παράλληλα και το στυλ μας. Οι χαλαροί ατημέλητοι κότσοι είναι αυτό το χτένισμα που μας σώζει από μια bad hair day, οι πλεξούδες και τα pigtails έχουν μια parisian chic αισθητική, τα baby braids είναι πιο boho, οι γαλλικές κοτσίδες ήταν πάντα η επιτομή της κομψότητας. Όλα τα παραπάνω χτενίσματα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, απαιτούν ελάχιστη προσπάθεια από την πλευρά σας και μπορούν να σας συνοδεύουν και στην παραλία και σε όλες τις βόλτες στο νησί.

Μπορείτε επίσης να φορέσετε απλά ένα φουλάρι με prints στα μαλλιά σας, σαν μπαντάνα, για να αντιμετωπίσετε την υγρασία και να δημιουργήσετε ένα στυλ με 70s vibes.

Η Vogue αναζήτησε έμπνευση σε street stylers με μακριά μαλλιά που ξέρουν πώς να δημιουργούν ανεπιτήδευτα κομψά χτενίσματα που τραβούν πάντα τα βλέμματα.

Πηγή:Vogue.gr