ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

Πώς Να Διαλέξεις Το Σωστό Άρωμα Για Κάθε Περίσταση

Τι άρωμα να φορέσεις σε γάμο, βάπτιση, επίσημα events, στο γραφείο, στις βραδινές σου εξόδους, καθώς και στα προσωπικά σου ραντεβού

Το να φοράς το σωστό άρωμα για κάθε περίσταση μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο αλλά απαιτεί να ξέρεις τι ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Σίγουρα θέλεις να αναρωτιούνται όλοι ποιο άρωμα φοράς για καλό λόγο και όχι επειδή τους ενόχλησε ή γιατί τους φάνηκε βαρύ.

Για να σε βοηθήσουμε, σήμερα θα μοιραστούμε τα μυστικά μας και τις προτάσεις μας, ώστε να διαλέξεις το κατάλληλο άρωμα για τρεις διαφορετικές περιστάσεις.

#1. Τι άρωμα να φορέσεις σε γάμους, βαπτίσεις και λοιπά επίσημα events

Γάμοι, βαπτίσεις και λοιπά events που έχουν ένα συγκεκριμένο βαθμό επισημότητας, σε περιορίζουν λίγο στην επιλογή αρώματος, καθώς σε τέτοιες περιστάσεις πρέπει να ψάχνεις ένα ισορροπημένο άρωμα, κομψό, θηλυκό και ελαφρύ που δείχνει και τον ανάλογο σεβασμό στο μυστήριο και σε όσους βρίσκονται μέσα στην εκκλησία.

Μάλιστα, αν λάβουμε υπόψιν πως οι περισσότερες προσκλήσεις έρχονται για την ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή σεζόν που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, ένα βαρύ άρωμα σίγουρα δεν ενδείκνυται.

Η πρωινή ώρα των βαπτίσεων επίσης παίζει ρόλο στην επιλογή αρώματος. Η ασφαλής λύση, είναι να φορέσεις αέρινα φλοράλ και generic αρώματα που δεν ενοχλούν αλλά ούτε εντυπωσιάζουν -hello, La Vie est Belle!-, αλλά σίγουρα μπορείς να φορέσεις και άλλες κατηγορίες όπως πχ. γκουρμέ, πουδρέ ή φρουτώδη αρώματα.

#2. Τι άρωμα να φορέσεις στο γραφείο

Το γραφείο δεν έχεις μόνο dresscode αλλά και beautycode. Όπως σίγουρα δεν πηγαίνεις στην δουλειά σου φορώντας ένα βαρύ smokey eye μακιγιάζ ή ένα βραδινό φόρεμα, έτσι απαγορεύεται ρητά να φοράς βαριά και βραδινά αρώματα που όχι μόνο θα αποσπούν την προσοχή των συναδέλφων αλλά ίσως και να τους ενοχλούν. Μην ξεχνάς επίσης, πως αν βρίσκεσαι σε ένα κλειστό χώρο για πολλές ώρες με άλλα άτομα, μπορούν να αναμειχτούν πολλά και διαφορετικά αρώματα, συντελώντας σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα που δεν θα ωφελήσει ούτε εσένα.

Το καλοκαίρι θα σου συνιστούσαμε να επιλέγεις πράσινα/βοτανικά αρώματα, καθώς και θαλασσινά/υδάτινα αρώματα, ώστε να είναι δροσερά και ελαφριά. Οι κιτρώδεις νότες είναι το χαρακτηριστικό που πρέπει να ψάχνεις στην κορυφή ενός αρώματος για να είναι ζωηρό και ενεργητικό. Ενώ το χειμώνα, μπορείς εύκολα να επιλέξεις ζεστά ξυλώδη και πουδρέ αρώματα που έχουν βάθος αλλά δεν αφήνουν μεγάλο ίχνος.

#3. Τι άρωμα να φορέσεις σε βραδινές εξόδους

Στις βραδινές σου εξόδους, είτε μιλάμε για προσωπικά ραντεβού, είτε για girls night out…όλα επιτρέπονται. Αυτά όμως που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να αφήνεις ένα αισθησιακό ίχνος πίσω σου είναι τα θηλυκά, έντονα, σέξι και μυστηριώδη αρώματα. Επίλεξε αρώματα με γήινη βάση, οριεντάλ αρώματα, πικάντικα αρώματα και εξωτικά αλλά και αρώματα με βανίλια. Οι πιο αισθησιακές νότες είναι το τζίντζερ, το σανταλόξυλο, η βανίλια, η λεβάντα, το μοσχοκάρυδο και το σαφράν.

Πηγή:The Cover.gr