Celebrity Style, Social Media, Trends, Μόδα, Ομορφιά

Από την παραλία στο γραφείο: Τα look της επιστροφής

Ο καιρός παραμένει καλοκαιρινός, ακόμα και αν ημερολογιακά βαδίζουμε προς το φθινόπωρο. Η ανάγκη μας για ανανέωση και για να δοκιμάσουμε όλα τα νέα trends είναι σίγουρα μεγάλη, οι υψηλές θερμοκρασίες όμως μας κρατούν μακριά προς το παρόν από πανωφόρια και μποτάκια. Το μεταβατικό στυλ είναι πολλές φορές και το πιο δύσκολο. Το πρόβλημα όμως λύνεται με ένα mix & match από καλοκαιρινά και φθινοπωρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Όπως έδειξε και το street style στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, το στυλ αυτής της εποχής διατηρεί καλοκαιρινά κομμάτια όπως αέρινα φορέματα, τζιν σορτς, πλισέ φούστες, ακόμα και ψάθινες τσάντες, τα οποία συνδυάζονται με πιο μεταβατικά κομμάτια όπως σακάκια, τζιν τζάκετ και πουκάμισα.

Όσο για τα παπούτσια της μεταβατικής περίοδου; Στο street style συναντάμε από σανδάλια που παραμένουν στο στυλ μας, κλασικά sneakers που φοριούνται όλο το χρόνο ή μποτάκια για όσες ανυπομονούν να υιοθετήσουν από τώρα τα fall trends. Η Vogue συγκέντρωσε συνδυασμούς που θα σας δώσουν ιδέες για κάθε περίσταση, από το γραφείο, μέχρι την έξοδο.

Μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε flip flop sandals και ψάθινες τσάντες, με φθινοπωρινά items όπως το γιλέκο ή το σακάκι.

Το τζιν τζάκετ είναι το απαραίτητο κομμάτι της μεταβατικής περίοδου, όπως και η μαρινιέρα.

Έχετε πάντα μαζί σας ένα φουλάρι που μπορείτε να φορέσετε σαν εσάρπα πάνω από καλοκαιρινά φορέματα.

Τα σορτς και οι μίνι φούστες του καλοκαιριού θα συνδυαστούν με φθινοπωρινά σακάκια.

Σε περίπτωση που ανυπομονείτε να φορέσετε τις μπότες σας, μπορείτε να τις συνδυάσετε με τζιν σορτς.

Οι πλισέ φούστες και τα πουκάμισα ανήκουν σε αυτά τα μεταβατικά items που ειδικά τώρα μπορούμε πολύ εύκολα να φορέσουμε.

Φορέστε τα κοστούμια σας με bralettes ή φουλάρια δεμένα σαν τοπ.

Συνδυάστε τα πρώτα φθινοπωρινά φορέματα με τα mules που φορέσατε το καλοκαίρι.

Πηγή:Vogue.gr