Celebrity Style, Social Media, Trends, Μόδα, Ομορφιά

Πορτοκαλί: 9 τρόποι για να συνεχίσετε να το φοράτε και το φθινόπωρο

Υποκύψτε στην απόχρωση που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη μαυρισμένη επιδερμίδα του καλοκαιριού.

Το πορτοκαλί είναι σίγουρα ένα δύσκολο χρώμα που πολλές αντιμετωπίζουν διστακτικά, ίσως επειδή προβληματίζονται όσον αφορά τους συνδυασμούς που μπορούν να τολμήσουν. Η αλήθεια είναι όμως πως το πορτοκαλί είναι αυτό το χρώμα που αναδεικνύει καλύτερα το χρυσαφένιο μαύρισμα του καλοκαιριού, οπότε θα φορεθεί περισσότερο τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου. Το street style της Κοπεγχάγης έδειξε πως το πορτοκαλί, είναι το χρώμα που θα φορέσουμε περισσότερο, είτε σε total looks, είτε σαν λεπτομέρεια σε μια εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας πως δεν πρόκειται απλά για μια καλοκαιρινή απόχρωση αλλά μπορεί να μας συνοδεύει και τις πιο μουντές φθινοπωρινές ημέρες.

Από κομψά outfits μέχρι πιο σοφιστικέ προτάσεις, χαλαρά looks αλλά και πιο fun,  το σίγουρο είναι πως το πορτοκαλί ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Η Vogue συγκέντρωσε 11 ιδέες για να προσθέσετε το πορτοκαλί στο street style game σας.

Το πορτοκαλί πουκάμισο

Αν αποκτήσατε ένα oversized πορτοκαλί shirt dress το καλοκαίρι, όπως όλες οι bloggers, μπορείτε να συνεχίσετε να το φοράτε με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Πορτοκαλί και κόκκινο

Μην διστάσετε να συνδυάσετε το πορτοκαλί με ένα εξίσου έντονο χρώμα όπως το κόκκινο.

Μια πορτοκαλί πινελιά

Αν τα έντονα χρώματα δεν ταιριάζουν στην αισθητική σας, μπορείτε να προσθέσετε το πορτοκαλί σαν λεπτομέρεια στο στυλ σας, επιλέγοντας πορτοκαλί τσάντα ή παπούτσια.

Ναι στα prints

Για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα επιλέξτε ένα item με πορτοκαλί μοτίβα.

Τολμήστε αντιθέσεις

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που δίνει πολλές δυνατότητες για αντιθέσεις, όπως για παράδειγμα με πράσινο χρώμα.

Με έντονα χρώματα

Δεν θα σκεφτόμασταν να συνδυάσουμε το πορτοκαλί με φούξια, γαλάζιο και μπλε στο ίδιο look, το αποτέλεσμα όμως έχει την έγκριση της Vogue.

Το πορτοκαλί σε basic κομμάτια

Το μαύρο μπλέιζερ είναι πάντα διαχρονικό, μπορείτε όμως το φθινόπωρο να το αντικαταστήσετε με ένα πορτοκαλί. Θα δώσει ένα απροσδόκητο twist ακόμα και στην πιο απλή εμφάνιση, ενώ σίγουρα θα φωτίσει το στυλ του γραφείου.

Πηγή:Vogue.gr