Celebrity Style, Trends, Μαλλιά

7 χτενίσματα ιδανικά για φθινοπωρινές ημέρες

Αφήνουμε πίσω τα χαλαρά buns και ανανεώνουμε το στυλ μας με χτενίσματα που ακολουθούν τις τάσεις της νέας σεζόν.

Τα χτενίσματα αλλάζουν και αυτά με τον ερχομό του φθινοπώρου, όπως και η γκαρνταρόμπα μας. Τα catwalks της νέας σεζόν, αλλά και το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας, έχουν να μας προτείνουν καινούρια και εύκολα στυλ για τα μαλλιά, που μπορούμε να υιοθετήσουμε. Τα νέα χτενίσματα είναι fresh, φυσικά χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερο styling και κατάλληλα για την εποχή και τις φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες, όπου μια ξαφνική βροχή μπορεί να καταστρέψει το look μας.

Η Vogue συγκέντρωσε ιδέες για φθινοπωρινά χτενίσματα, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας.


©Getty Images

Καρέ με waves

Η Kristen Stewart στο κόκκινο χαλί της Βενετίας, εμφανίστηκε με ένα πολύ θηλυκό και ευέλικτο καρέ στο ύψος του λαιμού, ένα μήκος που ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο. Επέλεξε χωρίστρα στη μέση και έδωσε όγκο δημιουργώντας φυσικούς χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της.


©Off-White

Sleek look

Ακούγεται απλό, όμως για να δείχνει τέλειο το sleek look τα μαλλιά πρέπει αν είναι λεία και ολόισια και όπως προτείνει και ο οίκος Off-White, η χωρίστρα βρίσκεται στο κέντρο του κεφαλιού, το αγαπημένο στυλ και της Generation Z σύμφωνα με το Tik Tok.

Χωρίστρα στη μέση επιλέγει και η Zendaya, σε σγουρά και wet μαλλιά, ένα στυλ που επέλεξε για το Φεστιβάλ Βενετίας και έδειχνε πραγματικά εντυπωσιακό.


©Getty Images

Μακριά μαλλιά με αφέλειες

Μπορεί να ακούγεται απλό και ατημέλητο σαν χτένισμα, είναι όμως μια από τις μεγάλες hair τάσεις του φθινοπώρου, που είδαμε και στο Φεστιβάλ Βενετίας. Τα μαλλιά της Dakota Johnson ήταν μακριά, φυσικά με χαλαρούς κυματισμούς, ενώ έκοψε και αφέλειες, ένα κούρεμα ιδανικό για στρογγυλά και τετράγωνα πρόσωπα.


©Chanel

Τα αξεσουάρ δίνουν τη λύση

Ο απρόβλεπτος καιρός του φθινοπώρου απαιτεί να έχουμε πάντα μαζί μας αξεσουάρ, που θα σώσουν τα μαλλιά μας, όπως οι πλεκτοί σκούφοι που πρότεινε ο οίκος Chanel ή τα hunter type καπέλα του οίκου Burberry. Μια λεπτομέρεια που θα σώσει τα ίσια και τα σγουρά μαλλιά από το φριζάρισμα.


©Louis Vuitton

Αγκαλιάστε το φυσικό look

Σγουρά μαλλιά, κυματιστά ή ίσια, αυτό το φθινόπωρο αγκαλιάστε τα φυσικά μαλλιά σας, όπως είδαμε και στα look των μοντέλων στο show του οίκου Louis Vuitton. Φροντίστε τα με τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να έχουν όγκο και θα δείχνουν ακόμα πιο υγιή και λαμπερά.

vogue.gr