Trends, Μόδα, Παπούτσια

Pointed flats: Τα ίσια παπούτσια για να δείχνετε ψηλότερη

Κάνουμε makeover στην γκαρνταρόμπα μας και αντικαθιστούμε τα σανδάλια με τα πιο chic pointed flat παπούτσια.

Η απότομη αλλαγή του καιρού μας έβαλε σχετικά γρήγορα σε φθινοπωρινή διάθεση. Τα αέρινα φλοράλ φορέματα αντικαταστάθηκαν ήδη από πουκάμισα και ανάλαφρα τζάκετ, ενώ αναζητάμε τα μεταβατικά παπούτσια του φθινοπώρου για το γραφείο και όλες τις βόλτες. Η απάντηση βρίσκεται στα pointed flats, τα μυτερά ίσια παπούτσια που αποτελούν σούπερ τάση αυτή τη σεζόν, ενώ έχουν και το πλεονέκτημα να προσθέτουν πόντους στη σιλουέτα, οπότε δείχνουμε ψηλότερες.

Μυτερές φλατ γόβες και ίσια pointed mules, συναντάμε στις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων για το Φθινόπωρο 2021, όπως Valentino, Bottega Veneta και Prada. Είναι τα παπούτσια που θα συνδυάσουμε με ανάλαφρα κοστούμια στο γραφείο, με φορέματα στις βραδινές εξόδους και φυσικά με τζιν παντελόνια σε κάθε street style look. Ταιριάζουν εξίσου με cropped flare pants, αλλά και με σατέν slip φούστες. Καθώς αναδιαμορφώνουμε την γκαρνταρόμπα μας για το φθινόπωρο προσθέτοντας όλα αυτά τα fashion essentials της μόδας, αναζητάμε αυτά τα άνετα παπούτσια που θα μπορούμε να φοράμε όλη την ημέρα και να κολακεύουν το σώμα μας, γι’ αυτό και τα μυτερά flat shoes βρίσκονται στην κορυφή της shopping list μας.Τα pointed shoes του φθινοπώρου μπορούν να είναι και Mary-Janes, με τη χαρακτηριστική μπαρέτα.


©George Angelis/Shot By Gio

Αντλώντας έμπνευση από το street style της Εβδομάδας Μόδας Κοπεγχάγης, μπορείτε να επιλέξετε pointed flats με χρώμα, όπως το πορτοκαλί ή το κόκκινο, που θα φωτίσουν τα φθινοπωρινά look μας. Φυσικά το μαύρο παραμένει πάντα all-time classic και συνδυάζεται εύκολα με όλα όσα έχετε στην γκαρνταρόμπα σας, ενώ το nude είναι μια safe προσθήκη που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

vogue.gr