Celebrity Style, Trends, Μαλλιά, Ομορφιά

Φεστιβάλ Βενετίας 2021: Οι τάσεις ομορφιάς της νέας σεζόν που επιβεβαίωσαν οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Το Φεστιβάλ Βενετίας 2021 μας θύμισε τον παλιό παλμό της award season, καθώς χιλιάδες A-listers γέμισαν την ιταλική πόλη για να προωθήσουν τα πιο πρόσφατα projects τους, εκμεταλλευόμενες παράλληλα την ευκαιρία να επιδείξουν το στιλ τους στο κόκκινο χαλί, κάνοντας μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της χρονιάς. Από την “πρεμιέρα” του την 1η Σεπτεμβρίου, το κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας έχει κυριαρχήσει στα social media feeds μας, με τα ιδιαίτερα hairstyles και τα εντυπωσιακά makeup looks να κλέβουν την παράσταση.

Ακολουθούν οι κυριότερες τάσεις ομορφιάς της νέας σεζόν που επιβεβαίωσαν οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί: 

Ginger Hair

Ginger Hair

Οι ginger αποχρώσεις στα μαλλιά, από τις πιο ανοιχτόχρωμες μέχρι τις πιο βαθιές κόκκινες έχουν φέτος την τιμητική τους με δεκάδες celebrities να έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα είναι η Kristen Stewart, η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας 2021 με ένα strawberry blonde hair look.

Berry Lips

Berry Lips

‘Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα σκουρόχρωμα berry και βουργουνδί χείλη αναδεικνύονται σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ του φθινοπώρου, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η εμφάνιση της Penelope Cruz στο κόκκινο χαλί.

Bangs

Bangs

Οι αφέλειες είναι χωρίς καμία αμφιβολία το μεγαλύτερο hair trend της χρονιάς.

Αυτό απέδειξαν και οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, όπου πολλές celebrities, όπως η Jessica Chastain και η Dakota Johnson, παρέλασαν έχοντας full, wafty αλλά και ’70s inspired curtain bangs.

Wet Hair Look

Wet Hair Look

Οι εμφανίσεις της Zendaya θα μπορούσαν να ήταν -για μία ακόμα φορά- η δική τους κατηγορία. Η απόλυτη trend setter για μία από τις πρώτες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί επέλεξε ένα wet hair look με finger waves που θύμιζε έντονα τα hairstyles που παρουσιάστηκαν στα Spring/Summer shows των οίκων Versace και Chloé.

Balayage

Balayage

Η Penelope Cruz απέδειξε περίτρανα ότι το balayage εξακολουθεί να αποτελεί τον πιο κομψό τρόπο να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας κάθε σεζόν και να κάνετε την εμφάνισή σας να δείχνει πιο νεανική και λαμπερή.

Extra Long Hair

Extra Long Hair

Ύστερα από δύο χρόνια που τα buzzcuts και τα κοντά pixies ήταν η σανίδα σωτηρίας για κάθε γυναίκα που λόγω lockdown δεν μπορούσε να επισκεφθεί το κομμωτήριο για τη διατήρηση της κουπ της, τα υπερβολικά μακριά μαλλιά έρχονται να δημιουργήσουν την τέλεια αντίθεση, υπενθυμίζοντας πως οι τάσεις κάνουν πάντα τον κύκλο τους. Η extra long πλεξούδα της Barbara Palvin θα αποτελέσει σίγουρα έμπνευση για τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις της σεζόν.

Natural Texture

Natural Texture

Φέτος για πρώτη φορά το “I woke up like this” look είναι κυριολεκτικό με μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά του 2021 να καλεί για φυσική υφή και -όντως- effortless αποτέλεσμα. Η τάση επιβεβαιώνεται τόσο από τα πιο πρόσφατα shows των μεγαλύτερων οίκων, όσο και από τους celebrities στο κόκκινο χαλί. Τρανό παράδειγμα είναι η εμφάνιση της Kate Hudson στο Φεστιβάλ Βενετίας 2021.

Big Hair

Big Hair

Πλάι στα ’70s, τα ’80s κάνουν εξίσου δυναμικό comeback φέτος, με τον έντονο όγκο στα μαλλιά και τις περμάναντ να αποτελούν δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά.

Party Makeup

Party Makeup

Το μακιγιάζ από εξαιρετικά φυσικό ή ακόμα και barely there κάνει στροφή 180 μοιρών και «στολίζει» τα μάτια με glitter, shimmers και graphic eyeliner σε μια νέα ερμηνεία του party makeup.

harpersbazaar.gr