Trends, Μόδα

5 φθινοπωρινές τάσεις που μπορείς να φορέσεις άμεσα

Μέρα με τη μέρα ερχόμαστε πιο κοντά στο φθινόπωρο και η αλήθεια είναι πως δεν βλέπουμε την ώρα για τη στιλιστική ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Μπορεί η θερμοκρασία ακόμα να επιμένει στο ”κόκκινο”, παρ’ όλα αυτά, οι τάσεις και το street style έχουν αρχίσει ήδη να μας συστείνουν τα trends, τα ”it” κομμάτια και τα σύνολα, που θα ερωτευθούμε τους επόμενους μήνες. Άλλωστε, το φθινοπωρινό ντύσιμο είναι και το πιο fun, αφού μας δίνει τη δυνατότητα να ισορροπούμε μεταξύ του καλοκαιρινού και του χειμωνιάτικου στιλ.

Κάνοντας μία έρευνα ανάμεσα στις συλλογές που παρουσιάστηκαν τους περασμένους μήνες, ξεχωρίσαμε εκείνες τις τάσεις, που μπορείς να αξιοποιήσεις από σήμερα στα σύνολα σου. Καλά διάβασες, παρακάτω θα ανακαλύψεις 5 φθινοπωρινές τάσεις, που μπορείς να φορέσεις τώρα και να ανακαλύψεις όσα σου ταιριάζουν και όσα θα θες να αποφύγεις τους επόμενους μήνες.

5 φθινοπωρινές τάσεις που είναι προσιτές για τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού

Denim

Το διαχρονικό denim ύφασμα, που έχει ταπεινές ρίζες, αποτελεί ένα από τα must του φθινοπώρου. Σχεδιαστές και brands, μαλιστα, μας προτείνουν μέχρι και total denim looks. Εμείς θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ένα denim jacket με patchwork -μία πινελιά, που θα αναβαθμίσει το κλασικό του look και θα προσθέσει πολλούς στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση σου.

Bold Knitwear

Όταν μιλάμε για πλεκτά δεν χρειάζεται να πηγαίνει το μυαλό σου απευθείας σε χοντρά πουλόβερ. Αντιθέτως, ελαφριά εκκεντρικά πλεκτά, που αφήνουν την επιδερμίδα να αναπνεύσει και τον αέρα να περάσει από μέσα του, θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών εμφανίσεων. Εμείς θα σου  προτείναμε να επενδύσεις σε μία statement cardigan, ένα crop top, ακόμη και ένα φόρεμα.

Pink Outfit

Το ροζ φαίνεται πως την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται σε κάθε street style αλλά και ινσταγκραμική εμφάνιση, αφού στις φθινοπωρινές πασαρέλες δεν έλειπε από καμία συλλογή. Μαγνήτισε τα βλέμματα πάνω σε edgy και σχεδόν αναρχικά σύνολα, όπως επίσης πάνω σε ρομαντικά φορέματα με κεντήματα αλλά και σέξι σατινέ σχέδια. Σε κάθε περίπτωση είχε έναν ανανεωμένο αέρα και σίγουρα θα αναβαθμίσει και τις δικές σου εμφανίσεις.

Lace everywhere

Η δαντέλα κάνει μία δυναμική επιστροφή στις τάσεις της μόδας. Είδαμε περίτεχνες δαντελωτές λεπτομέρειες πάνω σε biker shorts, φορέματα, blazers, jackets και φούστες, δίνοντας μία βικτωριανή και συγχρόνως sexy νότα σε κάθε σχέδιο.

Clogs

Τα clogs δεν θα μείνουν στο καλοκαίρι. Όχι, θα είναι εδώ και το φθινόπωρο μέσα από cozy σχέδια. Οπότε αν δεν έχεις επενδύσει ήδη σε ένα ζευγάρι, ίσως ήρθε η ώρα να το κάνεις τώρα.

madamefigaro.gr