Celebrity Style, Μαλλιά

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου

Η περίοδος του φθινοπώρου είναι η εποχή που οι περισσότερες γυναίκες αποφασίζουμε να κάνουμε κάποια αλλαγή στην εμφάνιση μας και κυρίως στα μαλλιά μας. Έτσι, υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν φρέσκες και ανανεωμένες. Κάποιες επιλέγουν να αλλάξουν μήκος στα μαλλιά τους και κάποιες άλλες χρώμα, ενώ υπάρχουν και οι τολμηρές που κάνουν και τα δύο.

Ακριβώς όπως και η Αθηνά Οικονομάκου, που αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της, ξεκινώντας από το μήκος των μαλλιών της. Η επιχειρηματίας και ηθοποιός είχε ζητήσει τη γνώση των followers της στο Instagram για το ποια είναι η κατάλληλη αλλαγή. Σήμερα το πρωί όμως αποφάσισε να μοιραστεί με όλους εμάς το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, για αρχή αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της αλλά και να κάνει μακριά curtain bangs, που χαρίζουν έναν ’70s, boho αέρα στην εμφάνισή της. Επόμενος στόχος είναι να αλλάξει και το χρώμα των μαλλιών της.

Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα δημοσίευσε το τελικό αποτέλεσμα στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους να της γράφουν πολύ θετικά σχόλια. Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτηση της “Sexy 70s vibes 💇🏼‍♀️ δια χειρός @panosphair !!!
Στο βίντεο αυτό θα δείτε την πρώτη μου αντίδραση όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη🙈& αν κάνεις slide left θα δείς καλύτερα το τελικό αποτέλεσμα και το χαμόγελο μου το αμέσως επόμενο λεπτό☺️
Εγώ, λοιπόν, που φημίζομαι για την σταθερότητα μου & έχω το ίδιο μήκος μαλλιών τα τελευταία 8 χρόνια, βλέπω μεγάλη αλλαγή!Εσείς πως με βλέπετε?Σας αρέσουν?
Ανυπομονώ να μου πείτε τις εντυπώσεις σας 🙏🏼♥️
*p.s. την επόμενη εβδομάδα θα ανανεώσω και το χρώμα, ασυγκράτητη πχια😅”

Το νέο hair look της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έκοψε τα μαλλιά της μετά από χρόνια | Η αλλαγή στην εμφάνισή της
athina oikonomakou
athina oikonomakou

Η ανάρτηση της στο Instagram

Πηγή: missbloom.gr