Celebrity Style, Γυμναστική, Σώμα

Στο Instagram της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου θα βρεις τη fitness έμπνευση που χρειάζεσαι σήμερα!

Το GNTM έκανε πρεμιέρα και η 33χρόνη Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ως η νέα κριτής, κέρδισε τις εντυπώσεις με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το fashion model που έχει περπατήσει δέκατες φορές στην πασαρέλα αποκαλύπτει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ποιο είναι το μυστικό που της χάρισε το δυνατό και καλογυμνασμένο σώμα που διαθέτει. Ασφαλώς, δεν είχαμε αμφιβολία πως το μυστικό αυτό είναι τόσο η γυμναστική, όσο και η ισορροπημένη διατροφή, ωστόσο, όπως εύκολα μαρτυρά ένα scroll στη σελίδα της, το μοντέλο του Jean Paul Gaultier είναι λάτρης της yoga, την οποία επιλέγει όπου και αν βρεθεί.

Η yoga είναι ένα είδος άσκησης που συμβάλει στην ενδυνάμωση και τόνωση του σώματος, ενώ παρέχει εξαιρετικά πολλά οφέλη στον οργανισμό, σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Έτσι, δεν βελτιώνει απλώς τη στάση του κορμού, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό ανάστημα, αλλά σε βοηθάει να χτίσεις μυική δύναμη, να χάσεις βάρος και να βελτιώσεις την ευλυγισία και ισορροπία του σώματος σου. Επιπλέον, έχει συνδεθεί και με την πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων, της κατάθλιψης και την καταπολέμηση του άγχους, όπως επίσης και με την ανακούφιση απο πόνους της πλάτης, της μέσης και του αυχένα.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η όποια γνωρίζει πολύ καλά όλα τα παραπάνω, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο το 2003, όταν ακόμη ήταν μαθήτρια γυμνασίου. Η επιλογή της να γυμνάζεται με yoga, της έχει εξασφαλίσει μια όμορφη νεανική επιδερμίδα, αφού αυτό το είδος ασκήσεων είναι ένας ευρέως διαδεδομένος τρόπος για να επιβραδύνεις την γήρανση.

Η νέα κριτής του φετινού GNTM, που ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες και επισκέπτεται αρκετά συχνά την Ελλάδα, καθώς η οικογένεια της ζει στην Πάρο, λατρεύει να κάνει yoga δίπλα στην θάλασσα, όπως αποκαλύπτουν πολλές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στον λογαριασμό της.

 

Πηγή: shape.gr