Trends, Μόδα

7 fall συνδυασμοί κάνουν upgrade στο στυλ μας

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου έφτασε στο τέλος της, οι τάσεις που γεννήθηκαν στο street style όμως θα μας ακολουθούν όλους τους επόμενους μήνες και θα γίνουν η καθημερινή έμπνευση. Οι street stylers απέδειξαν με απλά τρικ και αξιοποιώντας τα κομμάτια-κλειδιά του φθινοπώρου, μπορούν να δημιουργήσουν εμφανίσεις που έχουν το κάτι διαφορετικό.

Το Λονδίνο έχει την δική του ξεχωριστή ταυτότητα όσον αφορά τη μόδα. Δεν είναι πόλη που προσελκύει elegant εμφανίσεις, αλλά πιο edgy, από grunge και preppy, έως goth. Το φθινόπωρο του 2021 οι παραπάνω τάσεις είναι στην πρώτη γραμμή, οπότε και το London street style μπορεί να μας χαρίσει τις απαραίτητες ιδέες για styling.

Η shopping list με τα απαραίτητα που θα χρειαστούμε περιλαμβάνει trench coats, αρβυλάκια, loafers, πλισε φούστες, total black suits. Το Λονδίνο μοιάζει να έχει επιστρέψει στους ρυθμούς του και η Vogue καταγράφει τις εμφανίσεις που θα κάνουν upgrade στο φθινοπωρινό στυλ.


©Acielle/Style du Monde

Αναμείξτε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο με το μπλε και το lime, τολμώντας τους πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς.


©Acielle/Style du Monde

Συνεχίστε να κρατάτε την καλοκαιρινή straw bag ακόμα και το φθινόπωρο. Αρκεί για να αλλάξει το στυλ της κλασικής καμπαρντίνας.


©Acielle/Style du Monde

Τα loafers είναι από τα shoe trends που θα δούμε το φθινόπωρο. Οι street stylers ήδη προτείνουν το συνδυασμό με κάλτσες.


©Acielle/Style du Monde

Το νέο romantic look περιλαμβάνει και grunge λεπτομέρειες, όπως το leather, με φλοράλ φορέματα.


©Acielle/ StyleDuMonde

Προσθέστε τις αιθέριες διαφάνειες στο στυλ σας και συνδυάστε τες με αρβυλάκια. Η ομορφιά βρίσκεται σε αυτές τις αντιθέσεις.


©Acielle/Style du Monde

Συνδυάστε το κλασικό μαύρο κοστούμι με χαβανέζικο πουκάμισο με prints.


©Acielle/Style du Monde

Ακόμα και τα κλασικά κομμάτια όπως το τζιν παντελόνι, μπορούν να διαφοροποιηθούν και να διακοσμηθούν με prints. Τα printed denim άλλωστε είναι τάση φέτος

Πηγή:vogue.gr