Ομορφιά, Πρόσωπο, Φυσικά Καλλυντικά

Πώς να μακρύνω τις βλεφαρίδες μου; 4 δοκιμασμένοι τρόποι που όντως φέρνουν αποτέλεσμα

Έχεις δοκιμάσει τα Π-Α-Ν-Τ-Α και ακόμα τίποτα. Αν συνεχίζεις να αναρωτιέσαι “πώς να μακρύνω τις βλεφαρίδες μου”, αυτό το κείμενο είναι για εσένα! Ακολουθούν 4 δοκιμασμένοι τρόποι να αποκτήσεις το βλέμμα που επιθυμείς, οι οποίοι -εμπιστεύσου μας!- όντως φέρνουν αποτελέσματα!

Πώς να μακρύνω τις βλεφαρίδες μου;

1. Lash Serum

Μίλησε με το δερματολόγο σου, προκειμένου να σου προτείνει έναν αποτελεσματικό ορό για τις βλεφαρίδες. Συστατικά, όπως οι βιταμίνες και τα ceramides, μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν το βλέμμα, πυκνώνοντας και κάνοντας πιο ανθεκτικές τις βλεφαρίδες.

2. Καστορέλαιο και λάδι καρύδας

Εάν προτιμάς μια πιο natural ή budget frendly επιλογή, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις καστορέλαιο ή λάδι καρύδας. Οι ενυδατικές τους ιδιότητες θα ενδυναμώσουν τις βλεφαρίδες, που σπάνε εξαιτίας της χρόνιας χρήσης μάσκαρα. Χρησιμοποίησε ένα spoolie για να εφαρμόσεις το προϊόν πριν πέσεις για ύπνο, και το πρωί ξέπλυνε το καλά με νερό.

3. Lash extensions

Αν ψάχνεις κάτι που θα σου δώσει άμεσα αποτελέσματα, τότε δεν έχεις παρά να κλείσεις ραντεβού για εξτένσιον βλεφαρίδων. Αναζήτησε μια καλά εκπαιδευμένη αισθητικό και επίλεξε λεπτές και διακριτικές βλεφαρίδες, αν θέλεις να αποκτήσεις ένα πιο φυσικό look.

4. Lash lift

Εάν θέλεις πυκνές βλεφαρίδες, που να μη δείχνουν ούτε στο ελάχιστο ψεύτικες, τότε η τεχνική lash lift είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Mε αυτήν ανασηκώνεται μία μία βλεφαρίδα από τη ρίζα μέχρι την άκρη της. Με την εφαρμογή αυτής της καινοτόμου μεθόδου επιτυγχάνεται η ανόρθωση των βλεφαρίδων, ενώ παράλληλα η καμπυλότητά τους γίνεται πιο έντονη, αναβαθμίζοντας έτσι το βλέμμα.

Πηγή: missbloom.gr