Gossip, Lifestyle

Βασιλική Μιλλούση | Όλες οι λεπτομέρειες του bridal look της

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 25 Σεπτεμβρίου, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας, και η αθλήτρια Βασιλική Μιλλούση. Το ζευγάρι, που είχε ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, πραγματοποίησαν τη θρησκευτική τελετή στον Άγιο Δημήτριο της Γλυφάδας, ενώ μετά το πέρας του διασκέδασαν με τους καλεσμένους τους στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Στη γαμήλια δεξίωση το ζευγάρι άνοιξε τον χορό με ένα υπέροχο μπλουζ, το οποίο ήταν το τραγούδι, που είχε γράψει ο κουμπάρος τους και νονός της μίας κόρης τους, Χρήστος Μάστορας. Ο λόγος για “Το κύμα”, ένα πολύ ρομαντικό τραγούδι, που χόρεψαν σχεδόν κινηματογραφικά. Ακόμα, στο πάρτι τραγούδησε ο Ηλίας Μπόγδανος, αναλαμβάνοντας την ψυχαγωγία των καλεσμένων.

Το bridal look της Βασιλικής Μιλούση

Η Βασιλική Μιλούση επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό για τον εορτασμό του έρωτα της με τον Λευτέρη Πετρούνια. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια φόρεσε ένα μάξι λευκό νυφικό με ογκώδης φούστα, ”V” λαιμόκοψη και διαφάνεια μπροστά στο μπούστο. Το πάνω μέρος της ρομαντικής δημιουργίας ήταν διακοσμημένο με κεντήματα και λαμπερές χάντρες, ενώ έφερε και μία ζώνη, που τόνιζε τη γυναικεία σιλουέτα της, όπως επίσης και backless σχέδιο.

Βασιλική Μιλλούση | Όλες οι λεπτομέρειες του bridal look της

Η ίδια επέλεξε να φορέσει πέδιλα με λουράκια τα οποία ήταν διακοσμημένα με στρας και ήταν μία custom made δημιουργία του ελληνικού brand υποδημάτων Sante.

 

Πηγή:missbloom.gr