Trends, Μόδα

Τα fresh trends που γεννήθηκαν τώρα στο street style

To street style έχει τη δύναμη να προσελκύει πάντα τα φώτα, καθώς μας δείχνει τις δυνατές τάσεις του τώρα και αληθινούς συνδυασμούς που μπορούμε να αντιγράψουμε και στην καθημερινότητα, προσαρμοσμένες στο προσωπικό μας στυλ. Στους δρόμους του Μιλάνου ανακαλύψαμε όλα τα fresh trends που θα μας απασχολήσουν το φθινόπωρο. Τάσεις βγαλμένες από τα catwalks της σεζόν AW2021, αναμειγνύονται με basics της γκαρνταρόμπας και δημιουργούν εντυπωσιακά outfits που θα μεταμορφώσουν το fall dressing. Η περίοδος που θέλαμε να φοράμε μόνο φόρμες και πουλόβερ ανήκει πια στο παρελθόν.

Η Vogue καταγράφει τα νέα trends και τους συνδυασμούς που θα υιοθετήσουμε.


©George Angelis/Shot by Gio

Το πράσινο χρώμα

Ακόμα και το total black, αυτό το φθινόπωρο φωτίζεται με πράσινο όπως αποδεικνύει το street style. Επενδύστε στο πράσινο ακόμα και για εμφανίσεις head to toe ή δοκιμάστε το συνδυασμό με μαύρο.


©Acielle/ Style du Monde

Καφέ και whiskey

Όλες οι αποχρώσεις του καφέ είναι στην πρώτη γραμμή της μόδας αυτό το φθινόπωρο και ο συνδυασμός τους δείχνει super classy. Καμηλό, whiskey, nude, καφέ, όλα δένουν αρμονικά μεταξύ τους.


©Acielle/ Style du Monde

Το two-tone denim

Το τζιν είναι πάντα στη μόδα, το φθινόπωρο του 2021 όμως έχει το κάτι διαφορετικό. Μπορεί να είναι δίχρωμο, διακοσμημένο με κεντημένες λεπτομέρειες ή και με patchworks. Συνδυάστε το με romantic πουκαμίσες για ένα σύγχρονο bohemian look.


©Acielle/ Style du Monde

Το knitted shirt

Τα πλεκτά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της fall γκαρνταρόμπας, τώρα όμως συναντάμε ένα νέο στυλ. Το πλεκτό πουκάμισο θυμίζει polo shirt και δίνει ένα ρετρό αέρα σε κάθε εμφάνιση.

Τα platform shoes

Έχουμε ήδη ξεχωρίσει την τάση μέσα από το catwalk του οίκου Versace. Στους δρόμους του Μιλάνου όμως, είδαμε και πώς θα φορέσουμε τις platform pumps στην καθημερινότητα.


©Acielle/ Style du Monde

Loafers και κάλτσες

Ο sophisticated συνδυασμός που έχουμε ήδη δει στo street style και τα accounts των Instagrammers, είναι τα loafers συνδυασμένα με κάλτσες. Για να πετύχετε μια πιο ψηλόλιγνη σιλουέτα, επιλέξτε κοντά καλτσάκια.


©Acielle/ Style du Monde

Το corset top

Η τάση που ξεκίνησε από την Κοπεγχάγη και συνεχίζει και στο Μιλάνο είναι ο κορσές που φοριέται σαν τοπ στις βραδινές μας εμφανίσεις ή και πάνω από πουκάμισα σαν layer.


©Acielle/ Style du Monde

To leather παντελόνι

Μπορεί το δερμάτινο παντελόνι να αποτελεί διαχρονική αξία για τη γκαρνταρόμπα, αυτό το φθινόπωρο όμως έχει χρώμα και φαρδιά γραμμή, οπότε το αντιμετωπίζουμε σαν το τζιν μας.


©Acielle/ Style du Monde

Το full color

Το μήνυμα του φθινοπώρου είναι να πειραματιστούμε με χρώμα ακόμα και σε total εμφανίσεις, από τα ρούχα, μέχρι τα αξεσουάρ μας.

Πηγή:vogue.gr