Lifestyle

7 celebrities που έχουν παραδεχτεί τις πλαστικές επεμβάσεις τους

Ένα από τα μεγάλα taboo των γυναικών του Χόλιγουντ είναι η παραδοχή ότι έχουν αλλάξει κάτι στην εμφάνιση τους. Είτε πρόκειται για ένα μικρό Botox injection είτε για μια πιο σοβαρή αισθητική επέμβαση όπως εμφυτεύματα στήθους ή ανόρθωση προσώπου, οι stars προτιμούν να επιμένουν πως όλα έχουν να κάνουν με γονίδια και σωστό τρόπο ζωής. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια πολλές έχουν απενοχοποιήσει τις επισκέψεις στον πλαστικό κι όλο και περισσότερες μοιράζονται τις εμπειρίες τους -τόσο καλές όσο και κακές- με την πλαστική χειρουργική και τις ενέσιμες θεραπείες. Άλλωστε, πολλές φορές η λογική της μάζας λέει πως χρειαζόμαστε το παράδειγμα για να μη φοβόμαστε να αποκαλύψουμε την αλήθεια και για εμάς.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις δικές μας 7 αγαπημένες!

Katy Perry

katy-perry.jpg

Έχει κάνει λέιζερ και injections κάτω από τα μάτια της για το διαφορετικό χρώμα και το συνιστά σε όλους όσους θέλουν μια λύση για τους μαύρους κύκλους τους. Μπορεί αυτό να ακούγεται λίγο αλλά είναι βέβαιο πως έχει αλλάξει όλη την εμφάνιση της καθώς πλέον δεν απαιτούνται πολλαπλές εφαρμογές concealer αλλά και αποχρωματιστικά προϊόντα στην περιοχή.

Tyra Banks

tyra-banks.jpg

To μοντέλο και παρουσιάστρια στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως είχε κόκαλα στη μύτη της τα οποία της προκαλούσαν μια χαρακτηριστική φαγούρα. Αν και μπορούσε να τα αφαιρέσει απλώς χωρίς να «πειράξει» τη μορφολογία της περιοχής, παραδέχτηκε πως εμπιστεύτηκε τα χέρια του πλαστικού χειρουργού. Μάλιστα, σε μια παλιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό People, το 2018, είχε πει πως το οφείλει αυτό σε όλους γιατί θέλει να αλλάξει την ιδέα του κόσμου για τη φυσική ομορφία.

Yolanda Hadid

yolanda-hadid.jpg

Όταν η star-mother γιόρτασε τα πενήντα πέντε, χαμογέλασε στο φακό και αποκάλυψε πως πλέον ζει σε ένα σώμα χωρίς εμφυτεύματα στήθους, πληρωτικά, botox και όλα πίστευε ότι χρειαζόταν για να συμβαδίσει με αυτό που η κοινωνία την ανάγκασε να πιστεύω πώς πρέπει οφείλει να κάνει κάθε σέξι γυναίκα. Έτσι, αν και για χρόνια επέλεγε αυτές τις μεθόδους, από τη στιγμή που διαγνώστηκε με Lyme, σταμάτησε τα πάντα.

Cindy Crawford

cindy-crawford.jpg

Το σούπερ model Cindy Crawford, παραδέχεται ότι είχε κάνει αρκετές ενέσεις botox στο παρελθόν. Άλλωστε, όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της, δεν πρόκειται ποτέ να πει ψέματα για τον εαυτό της. Για την ίδια, μετά από κάποια ηλικία, οι κρέμες λειτουργούν στην υφή του δέρματος, αλλά, για να αποκατασταθεί η ελαστικότητα, το μόνο στο οποίο μπορεί πραγματικά να βασιστεί είναι ενέσεις βιταμινών, το botox και το κολλαγόνο. Κατά τα άλλα η απλή, υγιής ζωή της θεωρεί πως κάνει θαύματα. Πίνει πολύ νερό, προσέχει τι τρώει και γυμνάζεται … αλλά οφείλει την ποιότητα του δέρματός της στον πλαστικό χειρουργό.

Chrissy Teigen

chrissy-teigen-NJOLV.jpg

Έχοντας ένα από τα πιο ενεργά προφίλ στα social media, η Chrissy Teigen έχει παραδεχτεί πως πριν από αρκετά χρόνια έκανε λιποαναρρόφηση στην περιοχή της μασχάλης. Αυτό για την ίδια σίγουρα δεν αποτελούσε μυστικό καθώς αποκάλυψε πως θα το έκανε ξανά καθώς λατρεύει τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου. Την έκανε να νιώθει καλύτερα στα φορέματα και πολύ πιο σίγουρη κάθε στιγμή. Το 2019, η Teigen ανακοίνωσε επίσης μέσω ανάρτησης στο Instagram ότι θα αφαιρούσε τα εμφυτεύματα στήθους καθώς αν και για αρκετά χρόνια τα αγαπούσε, πλέον της ήταν περιττά και ήθελε να επικεντρωθεί στην άνεση της.

Courtney Cox

courteney-cox.jpg

Τον Ιούνιο του 2017, η υπέροχη Cox αποκάλυψε πως διέλυσε όλα τα υλικά πλήρωσης που είχε στο πρόσωπο της και πως είναι όσο πιο φυσική μπορεί. Αυτό την έκανε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της αλλά φυσικά το reunion των friends ήρθε και την έκανε ξανά να αλλάξει άποψη και να επισκεφθεί το γιατρό της. Βέβαια τώρα είναι πιο προσεκτική και πρώτη της απαίτηση πριν από κάθε επίσκεψη στον πλαστικό είναι το αποτέλεσμα να μοιάζει φυσικό και οι εκφράσεις του προσώπου της να γίνονται αβίαστα, κάτι που είναι δύσκολο καθώς το λεπτό της δέρμα δε τη βοηθάει. Τουλάχιστον τώρα δεν επιλέγει τα fillers που σίγουρα δε της ταιριάζουν.

Jane Fonda

jane-fonda.jpg

Ο απόλυτος θρύλος της τηλεόρασης, η Jane Fonda, με την αγέρωχη, τελειότητα όχι μόνο είναι ανοιχτή σε όλα όσα έχει κάνει αλλά ανήκει και σε αυτές που τολμούν να πουν την ηλικία τους, παρά τις αντιλήψεις της γενιάς της. Όσο για τα tips της, η ίδια ανέφερε πως κάθε φορά που αλλάζει τα μαλλιά της, το κάνει για να μη συνειδητοποιεί ο κόσμος πως πειράζει κάτι στο πιγούνι, στο λαιμό της και στα μάτια της και να επικεντρώνεται στο νέο της καρέ.

Πηγή:glow.gr