Gossip

Άκης Πετρετζίκης: Η άγνωστη λεπτομέρεια για τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πριν τον γάμο

Η αποκάλυψη για το νυφικό.

Έχει περάσει μια εβδομάδα από τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αλλά και την βάπτιση του γιου τους Αχιλλέα. 

Ο 34χρονος σεφ φρόντισε να δημοσιεύσει τις δικές του φωτογραφίες από τα δύο μυστήρια και να γράψει χαρακτηριστικα:

«27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία!  Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες!  Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές»!

Ο γάμος ήταν μυστικός και έγινε γνωστός το ίδιο πρωινό ενώ οι πληροφορίες ήταν πολλές και διαφορετικές με τις φήμες να θέλουν τον πρώτο Έλληνα MasterChef να παντρεύεται στη Συμπρωτεύοσα. Τελικά, ο Άκης έκανε την ανατροπή και παντρεύτηκε σε κτήμα στο Κορωπί.

Ο Άκης Πετρετζίκης τραγούδησε στον γάμο του: Ο χορός αγκαλιά με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Το νυφικό και η αποκάλυψη:

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε πολλά για τη νύφη Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ με την οποία ο Πετρετζίκης γνωρίστηκε στα social media. Αυτό που όλοι σχολίασαν ήταν η κομψή εμφάνιση της Παπαμιχαήλ στον γάμο της. Η δημιουργός του νυφικού της Βάσια Τζοτζοπούλου αποκάλυψε μια λεπτομέρεια για τον γάμο του ζευγαριού που κανείς δεν γνώριζε.

Άκης και Κωνσταντίνα είχαν αποφασίσει να παντρευτούν πριν την εγκυμοσύνη όμως ο ερχομός του γιου τους Αχιλλέα, άλλαξε τα σχέδια και τα φρέναρε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα.

Μιλώντας στο Yes-I-Do.gr της Μυρτώς Κάζη, η σχεδιάστρια εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Είχαμε διαλέξει το νυφικό πριν από καιρό, αλλά ο γάμος μετατέθηκε λόγω συνθηκών. Στο μεταξύ η Κωνσταντίνα έμεινε έγκυος και άλλαξε λίγο το σώμα της. Έτσι, λοιπόν, σκέφτηκα να της δείξω ένα νυφικό από τη νέα μου collection, εκείνη όμως επέμεινε στην πρώτη της επιλογή. Ένιωθε υπέροχα μέσα σε αυτό. Ήταν ένα σχέδιο ειδικά για εκείνη που ταίριαζε απόλυτα στον χαρακτήρα της».

Όσο για το αν μιλάει σαν σύζυγος του Άκη, η Βάσια Τζοτζοπούλου εξήγησε πως ούτε καν η ίδια δεν γνώριζε πως η Κωνσταντίνα θα γινόταν σύζυγος του Πετρετζίκη τονίζοντας:

«Όταν τη γνώρισα τρελάθηκα. Αρχικά παρατήρησα αυτό που βλέπουν όλοι, ότι δηλαδή είναι ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι. Στη συνέχεια όμως η ομορφιά περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς σε κερδίζει αυτό το απλό, το απέρριτο, το ευγενές που βρίσκεται στο DNA της. Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε έτσι. Με μία φυσική ευγένεια που βγαίνει στις κινήσεις, στα πάντα της. Και είναι ένα κορίτσι που πατάει καλά στα πόδια της. Έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Δεν είναι η γυναίκα του Άκη Πετρετζίκη. Είναι η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ»!

Η σχεδιάστρια τόνισε μάλιστα το εξής:

Πηγή συνεντευξης :yes i do.gr
Πηγή άρθρου:queen.gr