Νύχια

Coffee manicure: Είναι η τάση του φθινοπώρου

Διαβάζουμε συνεχώς πως το καφέ είναι το νέο μαύρο και ο κανόνας εφαρμόζεται και στο μανικιούρ μας. Μια ματιά στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσουμε πως οι αποχρώσεις του καφέ ορίζουν τα nail trends τώρα και υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τόνοι, που σίγουρα θα ανακαλύψετε αυτόν που ταιριάζει στα νύχια και την επιδερμίδα σας. Το coffee manicure είναι όπως ο καφές, σκέτος, με γάλα, latte, άρα οι αποχρώσεις κάθε φορά διαφέρουν. Το φθινόπωρο του 2021 αυτό το trend το συναντάμε τόσο σε μονόχρωμα μανικιούρ, όσο και σε nail arts ή στο new french manicure που αντί για λευκό, χρησιμοποιεί καφέ στις άκρες.

Η Vogue προτείνει τις ωραιότερες ιδέες για να υιοθετήσετε τη μεγαλύτερη τάση στα νύχια.


©Le Manoir/Instagram

Με glossy φινίρισμα

Επιλέξτε μια chocolate απόχρωση για τα νύχια και περάστε από πάνω μια στρώση από διαφανές top coat, για να πετύχετε ένα λαμπερό εφέ. Μπορείτε όμως να πειραματιστείτε και με light brown αποχρώσεις, που ταιριάζουν ιδιαίτερα στο φθινόπωρo και στα γήινα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Συνδυάστε σκούρο και ανοιχτό καφέ

Δοκιμάστε σχέδια με καφέ αποχρώσεις για ένα ιδιαίτερο μανικιούρ. Οι wavy γραμμές σε σκούρο καφέ πάνω σε neutral βάση δείχνουν ιδιαίτερα κομψές.


©Paintboxnails/Instagram

Το νέο γαλλικό μανικιούρ

Ακόμα και το γαλλικό μανικιούρ υποκύπτει στην τάση του καφέ. Αντί για λευκό, επιλέγουμε brown αποχρώσεις για τις άκρες των νυχιών, συνεχίζοντας έτσι το trend που γεννήθηκε την άνοιξη με το new french manicure.

Το νέο rainbow μανικιούρ

Το rainbow είναι μια ακόμα nail τάση του καλοκαιριού που το φθινόπωρο συναντά το καφέ. Δημιουργήστε ένα ντεγκραντέ εφέ στο μανικιούρ, επιλέγοντας διαφορετικές brown αποχρώσεις για το κάθε νύχι, από σκούρο καφέ και σοκολατί, μέχρι nude.

To chocolate manicure

Το χρώμα της σοκολάτας είναι το στυλ που θα δούμε περισσότερο στα νύχια, οπότε το αντιμετωπίζουμε ήδη ως το νέο κόκκινο.


©Georgia Rae/Instagram
Πηγή:vogue.gr