Events

Χλιδάτη βάφτιση στο Μονακό για την κόρη του Mr. Nammos: Όλη η κοσμική Αθήνα στο πριγκιπάτο

Όλη η κοσμική Αθήνα βρέθηκε στο Μονακό το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου εκτός από το φιλανθρωπικό δείπνο όπου τραγούδησε η Άννα Βίσση, τελέστηκε η βάφτιση της έντεκα μηνών κόρης του Mr Nammos Ζαννή Φρασκουτζέ και της συζύγου του Βερόνικας Πάστρα.

Χλιδάτη βάφτιση στο Μονακό για την κόρη του Mr. Nammos: Όλη η κοσμική Αθήνα στο πριγκιπάτοΖαννής Φραντζέσκος – Γιώργος Βρέντζος

Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Yvi (Ήβη) από την γιαγιά της Ήβα Πάστρα.

Το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο μεγαλύτερα παιδιά (το 2018 είχε πραγματοποιήσει τη βάπτιση του γιου του στο Μονακό), επέλεξε να πραγματοποιήσει το μυστήριο στο πριγκιπάτο, όπου η οικογένεια ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Το μυστήριο της βάπτισης έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, σε κλειστό κύκλο, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στο Colonel Bellando de Castro.

Ακολούθησε η δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στην ειδυλλιακή villa la vigie Monaco ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια της γαλλικής ριβιέρας που αποτελεί μια ωδή στην πολυτέλεια, την ομορφιά και την ηρεμία.

villa monaco

Βρίσκεται στο ακρωτήριο της παραλίας του Μόντε Κάρλο και βρίσκεται μέσα σε ένα δεντρόφυτο πάρκο με απαράμιλλη θέα στη θάλασσα.

Βάφτιση Μονακό

Η βίλλα φωτίστηκε από διάφορα υπέροχα χρώματα, ενώ το φινετσάτο art de la table αποτελούνταν από ροζ τριαντάφυλλα, ορχιδεές και παιώνιες.

Βάφτιση Μονακό
Βάφτιση Μονακό
Βάφτιση Μονακό
Βάφτιση Μονακό
μονακο

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις

Η εντυπωσιακή μητέρα της νεοφώτιστης Βερόνικα, φόρεσε μια μάξι βιολετί τουαλέτα με ανοίγματα στη μέση του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos και τιάρα στο κεφάλι.

Βάφτιση Μονακό
Η μητέρα της νεοφώτιστης Βερόνικα Πάστρα με εντυπωσιακή δημιουργία Vrettos Vrettakos

Νονές στο μυστήριο ήταν οι στενές φίλες του ζευγαριού και επιφανείς κυρίες στην ελληνική κοινότητα του Μονακό, η Κατερίνα Στασινοπούλου, σύζυγος του επιχειρηματία και Αντιπροέδρου της ελληνικής κοινότητας του Μονακό Γρηγόρη Στασινόπουλου και η Εβελίνα Μαχά, σύζυγος του δικηγόρου και επίτιμου προξένου της Ελλάδας στο Μονακό Πέτρου Μαχά.

Βάφτιση Μονακό
Η νονά Κατερίνα Στασινοπούλου με δημιουργία Vrettos Vrettakos στην ειδυλλιακή villa la vigie Monaco

Η Μαριέττα Χρουσαλά που συνοδευόταν από το σύζυγό της Λεό Πατίτσα, έκανε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση, με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Βάφτιση ΜονακόΜαριέττα Χρουσαλά – Λεό Πατίτσας
μαριετα χρουσαλαΜαριέττα Χρουσαλά – Λεό Πατίτσας
μαριετα χρουσαλαΗ Μαριέττα Χρουσαλά στον χώρο που έγινε η δεξίωση
Μαριέττα ΧρουσαλάH Μαριέττα Χρουσαλά στο εξωτερικό της βίλας με τον κήπο και τη θέα στη θάλασσα

Η Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Γιάννη Κούστα φόρεσε ένα ροζ στράπλες φόρεμα το οποίο συνδύασε με ασημί πέδιλα.

Βάφτιση Μονακό
Ροζμαρί Χατζηιωάννου, Βερόνικα Πάστρα, Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα, Αρετή Δαλακούρα

Ρέμος και Κορκολής τραγούδησαν στη βάφτιση

Τρεις δημοφιλείς Έλληνες ερμηνευτές ο Αντώνης Ρέμος, ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη, ένωσαν τις υπέροχες φωνές τους και έκαναν να παραληρούν από κέφι τους 150 εκλεκτούς και επιφανείς καλεσμένους που είχαν έρθει από την Ελλάδα.

Βάφτιση Μονακό
Βάφτιση Μονακό
Βάφτιση Μονακό
Ταμάρα Ζέην, Έμιλυ Βαφειά, Μαριέττα Χρουσαλά
Βάφτιση ΜονακόΟι εντυπωσιακές καλεσμένες της βάπτισης στο Μονακό
Βάφτιση Μονακό
Πηγή:thetoc.gr