Νύχια

Nail trends: Tα χρώματα που θα είναι τάση τον φετινό χειμώνα

H χειμερινή παλέτα χρωμάτων είναι ακριβώς αυτή που οι fashionistas λατρεύουν να επιλέγουν ήδη από τις πρώτες φθινωπορινές μέρες. Σκούρες αποχρώσεις, έντονα καφέ, δροσεροί τόνοι και χρώματα που αναδεικνύουν μια πιο cozy πραγματικότητα. Ενώ ορισμένες αποχρώσεις-όπως το μπορντό, το navy, το σμαράγδι και το ασημί-είναι κλασικά go-tos για τους πιο κρύους μήνες του έτους, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι υπάρχουν πάντα τρόποι για να αλλάξετε τα πράγματα. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τα δικά μας αγαπημένα και σας υπογράφουμε πως θα κάνουν την κάθε εμφάνιση σας μοναδική.

Deep Green

nails-green.jpg
@lolo.nailedit

Οι πλούσιες, σκούρες πράσινες αποχρώσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες το χειμώνα. Το βαθύ English green, προσθέτει μια ελαφρώς ρετρό γοητεία στο χρώμα του πεύκου. Αν λοιπόν, είστε περισσότερο από έτοιμες για το επόμενο manicure, τότε αυτό ίσως είναι η τέλεια επιλογή.

Classic Red

red-nails.jpg
@betina_goldstein

Μπορεί να σκεφτείτε το κόκκινο χρώμα σαν την απόλυτα χριστουγεννιάτικη επιλογή, άλλη σύμφωνα με τους nail artists, είναι η απροσδόκητη φύση της κλασικής αυτής απόχρωσης που την κάνει τόσο ιδανική για κάθε στιγμή. Δίνει μια μοναδική σπιρτάδα σε κάθε σας look και είναι τόσο σέξι όσο απαιτείται, χωρίς να προκαλεί.

Mustard Yellow

mustard-yellow-nails.jpg

Hot Pink

pink-nails.jpg
@betina_goldstein

Το ζεστό ροζ είναι μια άλλη απόχρωση που μπορεί να πιστεύετε ότι ταιριάζει καλύτερα το καλοκαίρι, αλλά σύμφωνα με την αγαπημένη Bettina Goldstein, η φωτεινή φούξια απόχρωση είναι απαραίτητη για το χειμώνα του 2021. Και, είναι λογικό αν σκεφτούμε ότι το χρώμα αυτό εμφανίζεται όλο και συχνότερα στις χειμερινές κολεξιόν. Φέρτε, λοιπόν, και εκείς μια πιο pop-up νότα στην καθημερινότητα σας, με ένα απλό nail up do!

Orange

orange-nails.jpg
@paintboxnails

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις τυπικές υπερ-σκούρες, ημι-καφέ αποχρώσεις του χειμώνα, το πορτοκαλί που άλλοι λατρεύουν και άλλοι δε θέλουν να βλέπουν, είναι η ιδανική λύση αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία. Αυτό το χρώμα θα κυριαρχήσει στις τάσεις των νυχιών του χειμώνα του 2021. Και θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι φέτος το χειμώνα περισσότερο από ποτέ οι φωτεινότερες αποχρώσεις θα κυριαρχήσουν.

Silvery Chrome

silvery-nails.jpg
@amyytran

Ξεχάστε το κλασικό, λαμπερό ασημί. To high shine, είναι αυτό που θα κυριαρχήσει το χειμώνα του 2021. Η φωτεινή απόχρωση είναι πιο τολμηρή από το τυπικό ασημί, δίνοντάς του μια απροσδόκητη γοητεία. Φυσικά, σε αυτήν επιβάλλεται να προσθέσετε και τις πιο playful πινελιές για να κάνετε το αποτέλεσμα να μοιάζει υπέροχο.

Πηγή:glow.gr