Gossip

Αυτό ήταν τo πανέμορφο νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου – Η συγκινητική ιστορία του

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ενώθηκαν την περασμένη Δευτέρα με τα δεσμά του γάμου στην αγαπημένη τους Ύδρα σε μόλις 10 καλεσμένους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Ιnstagram, δημοσίευσε φωτογραφίες από το ρομαμαντικό νυφικό της

Τόσο το νυφικό όσο και το ιδιαίτερο κοστούμι του γαμπρού φέρει την υπογραφή των Ελλήνων σχεδιαστών MI-RŌ οι οποίοι ανέβασαν πριν από μερικές ώρες στη σελίδα του στο Instagram φωτογραφία του γαμπρού. Ο πάντα χαρούμενος και ευδιάθετος Κωστής Μαραβέγιας επέλεξε κοστούμι σε χρώμα μελιτζανί το οποίο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο. Ιδιαίτερη πινελιά στην όλη γαμπριάτικη εμφάνιση το φλοράλ μαντηλάκι στο σακάκι.

Η ίδια, στην ανάρτησή της, αναφέρει: “Το όμορφο αυτό νυφικό το έφτιαξε κυριολεκτικά με τα χέρια του ένας από τους κουμπάρους μας, Γιάννης Ράπτης, και ο αγαπημένος Δημήτρης Μαστρόκαλος, δηλαδή οι MI-RŌ designers. Είπα στο Γιάννη να κάνει όπως θέλει το νυφικό μου γιατί ποτέ δεν το είχα σκεφτεί. Γιάννη και Δημήτρη σας ευχαριστώ. Ακόμη και να το είχα σκεφτεί, δε θα ήταν ποτέ τόσο όμορφο“.

 Πηγή:protothema.gr