Μόδα

H Victoria Beckham κάνει ξανά τάση το color blocking

H Victoria Beckham υπενθυμίζει σε όλους τους λάτρεις του extreme color-blocking, ότι οι έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί μπορούν να φορεθούν και πάλι μαζί και μάλιστα και τους χειμερινούς μήνες. Εντοπίσαμε το exspice girl στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα χρωματιστό look που μας έδωσε έμπνευση για φθινοπωρινά outfits που μπορούμε να υιοθετήσουμε για να ανανεώσουμε το στυλ μας. H γνωστή star φόρεσε έναν συνδυασμό έντονων neon χρωμάτων, που βλέπουμε όλο και πιο σπάνια από το 2013.

Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, το color-blocking έκανε την μεγάλη του εμφάνιση στις αρχές του 2010, όταν μεγάλα brands όπως οι Raf Simons, Prada, και Gucci ξεκίνησαν να αναμειγνύουν πολλές αποχρώσεις χρωμάτων μαζί -όπως ανοιχτό κίτρινο με μοβ, στα runway looks τους. Η ίδια η Beckham, έχει δοκιμάσει το trend και στο παρελθόν αφού είχε συμπεριλάβει στις συλλογές του brand της την άνοιξη και τον χειμώνα του 2012, color-blocking κομμάτια σε πιο ήσυχους τόνους. Το colorblocking, ήταν μια τάση που έγινε γρήγορα viral πριν από κάποια χρόνια και τώρα βλέπουμε πως σιγά σιγά κάνει και πάλι το comeback του, αφού εκτός από την Victoria Beckham το είδαμε και σε φετινά catwalks στους Louis Vuitton, Valentino και Bottega Veneta.

Δίνοντας τη δική της chic εκδοχή στο trend, η Beckham φόρεσε ένα κόκκινο top μαζί με ανοιχτό κίτρινο παντελόνι, και τα δύο από τη δική της σειρά ρούχων. Στη συνέχεια, τελειοποίησε το look της συνδυάζοντας μια neon πράσινη Bottega Veneta Cassette τσάντα. Ο συνδυασμός των τριών αυτών βασικών χρωμάτων, μας θύμισε street style outfits από το 2011, που χάρη στις κομψές επιλογές της Beckham δημιουργήθηκε ένα ιδανικό must-have look και για το σήμερα. Ένα, δύο, ή και τρία ζωηρά χρώματα, το σίγουρο είναι πως το trend επιστρέφει και ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε τολμηρούς συνδυασμούς και να γεμίσετε και πάλι με χρώμα τα φθινοπωρινά σας outfits.

Πηγή:vogue.gr