Σώμα, Ψυχολογία

Feng-shui και εγκυμοσύνη

Feng-shui και εγκυμοσύνη

Πολλά ζευγάρια προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό δημιουργεί άγχος που με τη σειρά του περιορίζει τις πιθανότητες εγκυμοσύνης. Πως μπορεί το Fengshui να μας βοηθήσει;

Καταρχήν μιλάμε για τα ζευγάρια που ιατρικά έχουν ελέχθη και δεν υπάρχει κάποιο ιατρικό θέμα. Πρώτα λοιπόν θα πρέπει να επισκεφτείτε τον γιατρό σας.

Για τα ζευγάρια που μετά από ιατρικό έλεγχο φαίνεται ότι δεν έχουν κάποιο θέμα, η υγεία τους είναι τέλεια αλλά παρόλα αυτά η εγκυμοσύνη δεν έρχεται, το Fengshui μπορεί να βοηθήσει. Βέβαια εδώ θα σας δώσουμε κάποιους κανόνες που μπορούν όλοι ανεξαιρέτως να εφαρμόσουν. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με λεπτομέρειες, για κατευθύνσεις και θεραπείες δεδομένου ότι κάθε σπίτι και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, με διαφορετικές θετικές κατευθύνσεις για τον ίδιο όσο και για το σπίτι του. Αν γνωρίζετε τις θετικές σας κατευθύνσεις χρησιμοποιήστε τες.

Χρησιμοποιήστε την βόρεια κατεύθυνση. Τοποθετήστε στο βόρειο τμήμα του σπιτιού το υπνοδωμάτιο σας ή στρέψτε το κρεβάτι ώστε το κεφαλάρι του να βρίσκεται στο βορρά. Τα μαλακά χρώματα θα βοηθήσουν την ενέργεια του υπνοδωματίου να επιβραδύνει κάνοντας σας πιο χαλαρούς. Το μπεζ, το ζαχαρί, το πολύ ανοιχτό κίτρινο είναι χρώματα που βοηθούν.

Τοποθετήστε κρυστάλλους στο εσωτερικό τον βορείων παραθύρων σας ώστε να προσελκύσουν την ενέργεια από έξω προς τα μέσα.

Τα ρούχα από φυσικές ίνες όπως βαμβάκι, μετάξι καθώς και το να περπατάτε για λίγη ώρα ξυπόλητη σε ξύλινο πάτωμα, βοηθούν στο να αποβάλετε τον στατικό ηλεκτρισμό και να γειωθείτε.

Σιγουρευτείτε ότι κάποιος καθρέφτης δεν κοιτάζει το κρεβάτι σας και ότι δεν κοιμάστε ακριβώς απέναντι από πόρτα.

Να κοιμάστε καλά, να τρέφεστε υγιεινά και να αποφεύγετε τροφές που μειώνουν την ποσότητα του σπέρματος όπως αλκοόλ. Καφές, ζάχαρη, γλυκά, πολύ λιπαρές τροφές.

Επίσης ενεργοποιήστε τον δυτικό τομέα του σπιτιού σας. Τοποθετήστε πράγματα που έχουν να κάνουν με παιδιά. Φωτογραφίες από μωρά που βρίσκονται στο κοινωνικό σας περιβάλλον, αντικείμενα όπως μία πιπίλα, ένα παιδικό παπουτσάκι, ένα παιδικό DVD, οτιδήποτε που σας θυμίζει παιδί.

Πηγή:gynaika.gr