Trends, Μόδα

“Yay or Nay?” | Ποια αξεσουάρ κρατάμε και ποια πετάμε τη νέα σεζόν

Υπάρχουν μερικές πράξεις-ορόσημα που σηματοδοτούν τη μετάβαση από το φθινόπωρο στο χειμώνα. Το σπίτι μας γίνεται πιο cozy με τα αρωματικά κεριά να “λούζουν” την ατμόσφαιρα και τα χαλιά να κάνουν τον χώρο πιο ζεστό, πιο οικείο. Η σοκολάτα δεν είναι μία ατασθαλία που επιτρέπουμε στη δίαιτά μας αλλά κομμάτι της καθημερινής μας διατροφής και οι μάλλινες ζακέτες αντικαθιστούν επάξια τα casual, denim jackets. Το πιο απολαυστικό, όμως, μέρος αυτής της μικρής τελετουργίας που έχουμε στη μετάβαση των εποχών είναι η ανάγνωση των trend reports της νέας χρονιάς. Σαν γνήσιες fashionistas “ρουφάμε” τις νέες πληροφορίες και αποκωδικοποιούμε όσα παρουσίασαν οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη στα catwalks, βρίσκοντας πώς μπορούμε να τα εφαρμόσουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Λίγα είναι τα πράγματα που κρατάμε σε αυτό το “ξεκαθάρισμα” και η νέα συσκευή PULZE είναι μέσα σε αυτά που για εμάς τους ενήλικους καταναλωτές αξίζουν διαχρονικά έναν ρόλο στη ζωή μας, ανεξαρτήτως trends και εποχών. Ασυνήθιστα πρακτικό και εύκολο στη χρήση, το PULZE προσφέρει έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις με 1 μόνο πλήρη φόρτιση που διαρκεί μόλις 90 λεπτά. Επίσης έχει λειτουργία κλειδώματος ώστε να μην ενεργοποιείται κατά λάθος όταν δεν βρίσκεται σε χρήση και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ 2 επιπέδων θέρμανσης Standard για έντονη και Eco για πιο διακριτική εμπειρία, ώστε να έχεις μία customized “τελετουργία απόλαυσης“.

Δεν είναι όμως όλα τα αξεσουάρ τόσο κλασικά σαν το PULZE για αυτό και αξίζει να σημειώσουμε στην shopping list μας τι πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσουμε φέτος αλλά και τι μπορούμε να χαρίσουμε αν θέλουμε να είμαστε 100% in fashion.

#1 Yay μπαλακλάβα – Νay σκούφος

Το πιο κομψό του όνομα είναι snood, αλλά αν έχεις background μηχανόβιας το ξέρεις ως μπαλακλάβα. Ο λόγος για το ενιαίο κομμάτι κασκόλ-σκούφου που καλύπτει όλο το κεφάλι και τον λαιμό αφήνοντας ελεύθερα μάτια-στόμα και φέτος το είδαμε στα catwalks των Οίκων Μiu MiuRaf Simons και Balmain. Φέρνει νέα δεδομένα στην γκαρνταρόμπα σου, όπως το νέο PULZE & iD.

#2 Υay shopper bag – Nay backpack

Μπορεί να έχεις συνηθίσει την πρακτικότητα που σου προσφέρει το να κουβαλάς όλα σου τα πράγματα στην πλάτη, αλλά το πιο hot accessory trend της σεζόν είναι εξίσου άνετο και βολικό ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ πιο κομψό. Η shopper bag κλέβει την παράσταση στις συλλογές των Gabriela Hearst, Dior και Τhe Row για τον φετινό χειμώνα και προσθέτει ξεχωριστό iD στην casual γκαρνταρόμπα σου. Με παρόμοιο τρόπο και οι ράβδοι iD βάζουν μία δόση extra απόλαυσης στην καθημερινότητά σου. Οι 4 νέες γεύσεις iD προσφέρουν μία ασυνήθιστα διακριτική εμπειρία με λιγότερη μυρωδιά. Διάλεξε ανάμεσα στην Ιce και στην Capsule Polar αν αγαπάς τη μέντα, επέλεξε την Balanced Blue για μία απολαυστική αλλά ταυτόχρονα διακριτική εμπειρία ή προτίμησε την Rich Bronze για πιο πλούσια γεύση. Όποια και να διαλέξεις θα “συνδυάζεται” άψογα με την μονόχρωμη shopper bag σου τον φετινό χειμώνα.

#3 Yay μπότες πάνω από το γόνατο – Nay booties

To πιο sexy στυλ παπουτσιού φέτος έχει την τιμητική του και πρέπει να ευχαριστούμε τους Οίκους CourrègesΤοm FordEtro και Isabel Marant γι’ αυτό. Άφησε στην άκρη για λίγο τα αγαπημένα σου μαύρα ankle boots και φόρεσε ένα ζευγάρι θηλυκές over-the-knees μπότες σε κλασική καφέ απόχρωση. Αν λατρεύεις τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις και τα disco-70s looks, επίλεξε ένα ζευγάρι σε bronze ή silver απόχρωση. Σε αυτά τα δύο χρώματα είναι διαθέσιμη και η κομψή, all in one συσκευή PULZE και, όπως φαντάζεσαι, δίνει ένα chic twist σε όλα σου τα σύνολα.

Οι λεπτομέρειες (aka αξεσουάρ) είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στο στυλ σου και τον φετινό χειμώνα γι’ αυτό και αξίζει να επενδύσεις σε όσες σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστή. Το σύστημα PULZE & iD θέτει νέα δεδομένα στην απόλαυση των ήδη ενήλικων καταναλωτών, όπως και αυτό το trend report υπόσχεται να θέσει νέα δεδομένα στα winter looks σου και οι αλλαγές είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενες αυτήν τη σεζόν!

Πηγή:madamefigaro.gr