Celebrity Style, Gossip, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά, Μόδα, Ομορφιά, Συνεντεύξεις

Συνέντευξη Τρύφωνας Σαμαράς

 

Ας ξεκινήσουμε από την επικαιρότητα και από  τη συμμετοχή σας στο Style me up.

Πως είναι η συνεργασία σας  στην εκπομπή; Πως είναι το κλίμα με τις άλλες 3 γυναίκες;

Η εκπομπή μας είναι κάθε μέρα 1 με 3 στον Alpha . Eίναι η 2η χρονιά μου φέτος ,,σε νέα στέγη πλέον,στον Alpha.  .Και με τα τρία κορίτσια συνεργαζόμαστε πολύ καλά και έχουμε άψογη σχέση .Ξέρουν και οι τρεις του πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους και η Ηλιάνα είναι πολύ καλή σε αυτό το κομμάτι γιατί είναι και μοντέλο.

Τόσα χρόνια στο χώρο αυτό έχετε γνωρίσει και συνεργαστεί με πάρα πολύ κόσμο. Ποιά  ήταν η καλύτερη συνεργασία που είχατε μέχρι σήμερα;

Η καλύτερη συνεργασία ήταν το Just the two of us με τον Νίκο Κοκλώνη. Με τον Νίκο είμαστε πάρα πολύ φίλοι .Αυτό τα λέει όλα νομίζω. Μου άρεσε όμως πολύ σαν concept  γενικά. Αυτή  η μαγεία της μεταμόρφωσης .Είναι πολύ ενδιαφέρον για εμένα και σχετίζεται και με τη δουλεία μου. Είναι μαγικό το να μπορείς να μεταμορφώνεις μια γυναίκα .

Ο covid 19 είχε επιπτώσεις στη δουλεία σας και αν ναι τι ήταν αυτό που σας δυσκόλεψε περισσότερο σε όλη αυτή τη διαφορετική καθημερινότητα που κληθήκαμε όλοι  να αντιμετωπίσουμε;

Ο covid 19  επηρέασε όλο τον κόσμο. Το κομμωτήριο είναι θέμα υγιεινής .Οι γυναίκες θέλουν να έχουν εμπιστοσύνη και όχι να φοβούνται. Ηταν μια άσχημη χρονιά για όλους.Δεν έχει σημασία σε μια τέτοια κατάσταση το πόσο διάσημος είσαι. Είναι το ίδιο δύσκολο για όλους.

Θα θέλατε να κάνετε ένα δικό σας project ; Και αν ναι τι θα ήταν αυτό;

Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι μόνος μου. Δεν είμαι εγωιστής, είμαι υπέρ της μεγάλης ομάδας .Πιστεύω πως έτσι γίνεται καλύτερα μια δουλειά .Για μένα τουλάχιστον. Αν είσαι σε μια καλή ομάδα φυσικά. Μου αρέσουν οι παρέες. Όσο περισσότερα άτομα ταιριάξουν μεταξύ τους ,τόσο καλύτερο θα είναι και το αποτέλεσμα.

Αν μπορούσες να γυρίσεις πίσω τον χρόνο ,θα άλλαζες κάτι στη μέχρι τώρα πορεία σου;

Όχι, δε θα άλλαζα κάτι ,μαρέσει η πορεία μου. Το μόνο που θα ήθελα ήταν να ζούσε η μητέρα μου την οποία έχασα σε πολύ μικρή ηλικία.Ήταν 59 χρόνων .

Η απώλεια είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή όλων. Πως αντιμετωπίζεις αυτή την απώλεια μεγαλώνοντας;

Σε επηρεάζει ακόμη;

Οταν χάνεις έναν άνθρωπο 59 χρονών, είναι δύσκολο .Η ζωή σου δείχνει ότι  δεν μπορείς να τα έχεις όλα .Ένω είχα όσα ήθελα μέχρι εκείνη τη στιγμή, έχασα τη μητέρα μου. Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

Σαν παιδί σε έχουν κάνει ποτέ να νιώσεις κατώτερος ή περιθωριοποιημένος εξαιτίας της σεξουαλικότητάς σου;

Τα παιδία πάντα όταν είναι μικρά είναι σκληρά. Είτε είναι συμμαθητές, είτε ο περίγυρος όταν είσαι κάτι ξεχωριστό αυτόματα μένεις στοπεριθώριο. Δεν μπορούν να σε καταλάβουν.

Σχετικά με τον Λάκη Γαβαλά ,σας έχει μείνει ακόμη πικρία για αυτή τη σχέση; Θα μπορούσε να αλλάξει αυτό στο μέλλον;

Δεν κρατάω κακίες .Ο Λάκης Γαβαλάς είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, Τον τελευταίο καιρό πέρασε και δύσκολα. Δε θέλω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που περνάν δύσκολα και να τους δημιουργώ ένα παραπάνω πρόβλημα .Δε ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους, αυτό ειναι σίγουρο. Δεν το παίζω fashion icon , ούτε οτι είμαι ο απόλυτος στη μόδα .Οι πράξεις μου και η πορεία μου δείχνουν τι είμαι. Προσπαθώ ναι,μαρέσει η μόδα και το styling αλλά μέχρι εκεί.

 

Σε τι ηλικία κατάλαβες ότι ήσουν γεννημένος για να γίνεις κομμωτής;

Από  μικρός ήμουν ταλέντο στη κομμωτική .Πάντα έλεγα ότι αν δεν γίνω μοντέλο ή ηθοποιός ,θα γίνω κομμωτής. Χτένιζα τις ξαδέρφες μου και τις κούκλες στο σπίτι.

Σε έχει εκνευρίσει ποτέ πελάτισσα τόσο που να την αφήσεις με μισό  φτιαγμένο μαλλί;

Ναι μια φορά μόνο μου έχει τύχει. Σηκώθηκε και έφυγε πελάτισσα αλλά  όχι επειδή άφησα τα μαλλιά της απλά προσβλήθηκε για κάτι.Ήταν κάτι άκυρο.

Τι είναι τάση φέτος στα μαλλιά;

Δεν πιστεύω οτι υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τάση .Όλα είναι στη μόδα φτάνει να τα προσαρμόσεις εσύ  σωστά, Αφέλειες και καρέ είναι λίγο περισσότερο τάση φέτος. Π.χ. η Λένα  Ζευγαρά  έκανε τάση το καρέ και τώρα κάνει μια άλλη αλλαγή στα μαλλιά της ,τα έκανε πιο μακρυά. Προτιμάω το κοντό,τη χαρακτήριζε.Αλλα εντάξει σίγουρα όλοι χρειαζόμαστε αλλαγές .Αυτό που έχω βαρεθεί να βλέπω είναι τα μακρυά μαλλιά  και ειδικά τα ξανθά.

Ποιά είναι η γνώμη σου για τις αισθητικές επεμβάσεις;

Είμαι υπέρ του φυσικού αλλά  και υπέρ των επεμβάσεων αρκεί να γίνονται με μέτρο.Παν μέτρον άριστον.

 

Το Ατελιέ σου στην Αθήνα που είναι?

Είναι Βασιλέως Κωνσταντίνου 30 στο Παγκράτι  και το τηλέφωνο είναι 2107230890

 

Φωτογραφικό Υλικό : Ερρίκος Ανδρέου

Συνέντευξη: Mαριλένα Τάτσιου