Uncategorized

Kολεγιακό τζάκετ: Πώς το φορούν οι street stylers τώρα;

Όσο πιο trending γίνεται τοpreppy style, τόσο πιο πολλά back-to-school fashion items επιστρέφουν και αναδεικνύονται σε must-have. Από τις μίνι πλισέ φούστες, στα loafers, το κολεγιακό στιλ είναι πιο χοτ από ποτέ αυτή τη στιγμή, και όπως φαντάζεστε, οι stylers έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους εκεί, φορώντας τα πιο ωραία κομμάτια, και κυρίως ένα, το οποίο σε όποιο σύνολο και να προστεθεί το κάνει να δείχνει σούπερ κουλ και μοντέρνο.

Ο λόγος, για τα άνετα κολεγιακά τζάκετ που έχουμε δει ξανά και ξανά τόσο σε celebrities, όσο και σε it girls. Σε chic και μίνιμαλ σύνολα ή σε outfit με πιο απρόσμενο styling, το κολεγιακό τζάκετ βρίσκει πάντα μία θέση και ξεχωρίζει με τη σύγχρονη αισθητική του, αλλά κυρίως με την oversized σιλουέτα του. Τα χρώματα είναι ένα ακόμη στοιχείο-κλειδί στα πιο ωραία college-style πανωφόρια, στα οποία βλέπουμε να μπλέκονται στάμπες με γράμματα, ρίγες, εικαστικές λεπτομέρειες, τσέπες και άλλα ιδιαίτερα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά.

Για να εμπνευστείτε με το πώς φοράνε τα κολεγιακά τζάκετ οι μάστερ του είδους τώρα, ρίξτε μια ματιά παρακάτω στις προτάσεις της Vogue:


©Getty Images

Μια απλή πλισέ φούστα επαναπροσδιορίζεται αμέσως αν στο πάνω μέρος υπάρχει ένα bomber σε κολεγιακό στιλ. Δοκιμάστε να ταιριάξετε τις αποχρώσεις, και σπάστε τη μονοχρωμία με ένα ζευγάρι λευκές μπότες.


©Getty Images

Εδώ παίζουμε με την ισορροπία. Ένα oversized τζάκετ συνδυάζεται με μια κοντή φούστα και ψηλές φλατ μπότες. Νεανικό, φρέσκο, αλλά και σέξι.


©Getty Images

Μια chic παραλλαγή του κολεγιακού τζάκετ για όσες δεν είναι ακόμη έτοιμες να το φορέσουν, είναι ένα πλεκτό cardigan το οποίο είναι γεμάτο prints και σχέδια. Φορέστε το με πουκάμισο και μακριά φούστα.


©Getty Images

Τέλος, αν τα αθλητικά references δεν ταιριάζουν καθόλου στο στιλ σας, και ταυτόχρονα θέλετε να αποφύγετε οτιδήποτε είναι oversized, μπορείτε να πειραματιστείτε με κολεγιακού στιλ σακάκια. Τα συγκεκριμένα blazer μπορεί να θυμίζουν παλιές σχολικές στολές, αλλά αν συνδυαστούν με σύγχρονα κομμάτια, όπως αρβυλάκια και πλεκτά, έρχονται στο σήμερα και σίγουρα κάνουν εντύπωση.

Πηγή:vogue.gr