Celebrity Style, Events

Άκρως μυστικές τελετές, χωρίς παρεμβολές δημοσιογράφων, φωτογράφων ή θαυμαστών, έχουν επιλέξει κατά καιρούς μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz προκειμένου να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ούτε αναγγελία γάμου στον τύπο είδαμε, ούτε λαμπερά party, ούτε καν φωτογραφίες γάμου δεν κυκλοφόρησαν σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως αυτής της Julia Roberts και του Daniel Moder. Απλώς μαθαίνουμε εκ των υστέρων ότι παντρεύτηκαν. Για την ακρίβεια, οι ίδιοι και μόνο, φρόντισαν να μας ενημερώσουν για την αλλαγή του relationship status τους.

1. Ariana Grande – Dalton Gomez

Η Ariana Grande και ο κτηματομεσίτης Dalton Gomez παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα λίγους μήνες νωρίτερα, με την διάσημη pop star να δημοσιεύει τρυφερές φωτογραφίες της τελετής με τον αγαπημένο της. Ούτε φωτογράφοι, ούτε αδιάκριτα βλέμματα, μόνο 20 στενοί φίλοι και οι οικογένειες του ζευγαριού.

2. Mila Kunis – Ashton Kutcher

11 διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα

Το γαμήλιο party των Mila Kunis και Ashton Kutcher το 2015 έμεινε ένα καλά κρυμμένο μυστικό, μέχρι που η Ellen DeGeneres αποκαλύψε στην εκπομπή της, την πραγματοποιήσει αυτού. Χωρίς την ανακοίνωση της Ellen πιθανότατα ακόμα θα αναρωτιόμασταν πότε παντρεύτηκαν οι δύο τους.

3. Cameron Diaz – Benji Madden

cameron

Μετά από μόλις επτά μήνες ως ζευγάρι, η Cameron Diaz και ο κιθαρίστας των “Good Charlotte” Benji Madden παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους στο Beverly Hills το 2015. “Παντρευτήκαμε στο σαλόνι το σπιτιού μας μπροστά στους φίλους μας”, δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός στην ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen.

4. Penélope Cruz – Javier Bardem

penelope

Η Penélope Cruz και ο Javier Bardem αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης, παρουσία λίγων φίλων και αγαπημένων προσώπων σε ένα σπίτι στις Μπαχάμες τον Ιούλιο του 2010. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2007, όμως κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια.

5. Beyoncé – Jay-Z

be

Και ενώ θα περίμενε κανείς, η εκρηκτική Beyoncé να δώσει ένα αξέχαστο γαμήλιο party με λαμπερούς προσκεκλημένους, το εντυπωσιακό της βραδιάς φαίνεται πως ήταν μόνο οι 70.000 ορχιδέες που στόλιζαν το διαμέρισμα του Jay-Z στο Μανχάταν, όπου τελικά τελέστηκε ο γάμος. Μάλιστα, φήμες θέλουν το ζευγάρι να είχε απαγορεύσει ρητά την χρήση κινητών και καμερών στην διάρκεια του μυστηρίου.

6. Scarlett Johansson – Colin Jost

scarlette

Η Scarlett Johansson και ο Colin Jost ούτε ενημέρωσαν για τον γάμο τους, αλλά και ούτε ανακοίνωσαν οι ίδιοι ότι τελικά παντρεύτηκαν. Άφησαν την φιλανθρωπική οργάνωση “Meals on Wheels” να γνωστοποιήσουν την είδηση μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την είδηση ότι η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο σε μια οικεία τελετή με την οικογένειά τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η επιθυμία του γάμου τους είναι να βοηθήσουν τους ευάλωτους ηλικιωμένους, υποστηρίζοντας το @mealsonwheelsamerica. Σκεφτείτε να κάνετε δωρεά για να γιορτάσετε το ευτυχισμένο ζευγάρι κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο βιογραφικό μας.” έγραφε χαρακτηριστικά το post.

7. Julia Roberts – Daniel Moder

roberts

H Julia Roberts γνώρισε τον Daniel Moder στα γυρίσματα της ταινίας “The Mexican” το 2000 και ξεκίνησαν να βγαίνουν χωρίς ο τύπος να αντιληφθεί το παραμικρό. Δύο χρόνια μετά, ένα δημοσίευμα του “Us Weekly” ανέφερε πως η πρωταγωνίστρια παντρεύτηκε τον κάμεραμαν σε μια κλειστή ρομαντική τελετή στο ράντζο τους στο Taos.

8. Calista Flockhart – Harrison Ford

harrison ford

Για περισσότερα απο οκτώ χρόνια έβγαιναν ραντεβού ο Harrison Ford και η Calista Flockhart, ώσπου τελικά παντρεύτηκαν σε μια άκρως απόρρητη τελετή στο Νέο Μεξικό, το 2009.

9. Blake Lively – Ryan Reynolds

blake

Βασική επιθυμία του ζευγαριού ήταν ο παραμυθένιο γάμος τους να προστατευτεί από κάθε “αδιάκριτο” που θα μπορούσε να “χαλάσει” την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds παντρεύτηκαν το 2012 στην Νότια Καρολίνα, με τους λίγους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν την Florence Welch από τους “Florence and the Machine” επί σκηνής.

10. Adam Brody – Leighton Meester

adam

Ο μυστικός γάμος του ζευγαριού τελέστηκε ακριβώς τρεις μήνες μετά από την αποκάλυψη της είδησης ότι είναι επίσημα μαζί, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2014. Είναι η μόνη πληροφορία που κυκλοφόρησε από την ιδιωτική ζωή των Adam Brody και Leighton Meester.

11. Πριγκίπισσα Βεατρίκη – Edoardo Mapelli Mozzi

beatrice

Και ενώ οι βασιλικοί γάμοι συνοδεύονται από την παραμυθένια λάμψη του Παλατιού, με αμέτρητους προσκεκλημένους, άμαξες, εντυπωσιακά νυφικά με μακριές ουρές και διαμαντένιες τιάρες, ο royal γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκηςήταν απόλυτα λιτός και μυστικός. Είχε μόλις 10 καλεσμένους μεταξύ των οποίων η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος ενώ πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Royal Lodge τον περασμένο Ιούλιο.

Φωτογραφίες: Abacapress / Splash News

Πηγή :madamefigaro.gr