Νύχια

Κομψά color-blocking νύχια για χειμώνα 2021-2022

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες αγαπάμε να φροντίζουμε τα νύχια μας, θεωρώντας τα σημαντικό κομμάτι ολόκληρης της εμφάνισής μας. Για το φθινόπωρο και χειμώνα τείνουμε να επιλέγουμε πιο σκούρα, μουντά και μονόχρωμα μανικιούρ, για να είμαστε στο πνεύμα των εποχών. Ωστόσο, δεν πρέπει να φοβόμαστε να βάλουμε χρώμα στα νύχια μας και ποιος καλύτερος τρόπος από το color-blocking; Άλλωστε μπορούμε με τα κατάλληλα χρώματα να ακολουθήσουμε τις τάσεις του φθινοπώρου και χειμώνα. Η τέχνη του συνδυασμού συμπληρωματικών χρωμάτων ξεκίνησε στον χώρο της ζωγραφικής, απογειώθηκε στη μόδα και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και από το μανικιούρ. Ας δούμε μερικές ιδέες για υπέροχα color-blocking νύχια για φθινόπωρο/χειμώνα.

Color-blocking νύχια για φθινόπωρο/χειμώνα

Ροζ – πορτοκαλί/κόκκινο

ροζ πορτοκαλί νύχια

 

ροζ κόκκινα νύχια

Ένας κλασικός συνδυασμός στο color-blocking είναι το ροζ με το πορτοκαλί ή το κόκκινο. Ένα χρωματικά έντονο αποτέλεσμα με ποπ επιρροές και ικανό να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.

Μπλε – πράσινα color-blocking νύχια για φθινόπωρο/χειμώνα

μπλε-πράσινα νύχια

μπλε-πράσινα color-blocking νύχια για φθινόπωρο/χειμώνα

Ακόμα ένας αγαπημένος συνδυασμός στο color-blocking, ο οποίος θα πείσει ακόμα και τις πιο επιφυλακτικές να το τολμήσουν στα νύχια τους. Αυτά τα δύο ψυχρά χρώματα είναι ό,τι πρέπει για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Ζήτησε από την αισθητικό σου να ενσωματώσει αυτά τα χρώματα σε γεωμετρικά μοτίβα ή και ακόμα πιο σύνθετα σχέδια. Τα color-blocking νύχια για φθινόπωρο/χειμώνα μπορεί να είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Καρό color-blocking νύχια για φθινόπωρο/χειμώνα

καρό color-blocking νύχια για φθινόπωρο/χειμώνα

 

καρό color-blocking νύχια για φθινόπωρο/χειμώνα

Και επειδή τα χρώματα δεν είναι το μοναδικό στοιχείο με το οποίο μπορείς να παίξεις, τόλμησε να βάλεις και σχέδια. Τα νύχια-σκακιέρα είναι ένας πολύ όμορφος και κομψός τρόπος για να το κάνεις αυτό. Συνδυάζοντας τα αγαπημένα σου χρώματα, απαρνήσου τη μονότονη κλασική ασπρόμαυρη σκακιέρα. Μπορείς, επίσης, να κάνεις άπειρους χρωματικούς πειραματισμούς σε κάθε είδος καρό μοτίβο.

Abstract σχέδια

abstract color-blocking νύχια για φθινόπωρο/χειμώνα

abstract νύχια

Αν θέλεις τα νύχια σου να μοιάζουν με πραγματικό έργο τέχνης, τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τα αφηρημένα σχέδια και τις γραμμές. Επίλεξε τα αγαπημένα σου χρώματα, κάνε τρελούς συνδυασμούς και χρησιμοποίησε ως καμβά τα νύχια σου. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε δικαιώσει!

Γεωμετρικά color-blocking νύχια για φθινόπωρο/χειμώνα

γεωμετρικά σχέδια σε νύχια

γεωμετρικά νύχια

γεωμετρικά color-blocking νύχια

Τα γεωμετρικά σχέδια στα νύχια είναι ένα από τα αγαπημένα μας στυλ. Κομψά και λιτά, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα και μοναδικά. Τι θα έλεγες στο επόμενο γεωμετρικό μανικιούρ σου να προσθέσεις και κάποιες πινελιές χρώματος; Μπορείς να συνδυάσεις φθινοπωρινά ζεστά χρώματα, όπως το καφέ και το μπεζ, με πράσινο και ροζ. Επίσης, μπορείς να παίξεις με τις αποχρώσεις του μωβ, του μπλε και του πράσινου. Ό,τι και να επιλέξεις, τα νύχια σου θα δείχνουν σίγουρα πανέμορφα.

Γκλίτερ

γκλίτερ color-blocking νύχια

νύχια με γκλίτερ

Ε ναι! Δε θα μπορούσε να υπάρχει λίστα με σχέδια νυχιών χωρίς λίγη λάμψη. Χρειαζόμαστε μικρές (ή και μεγαλύτερες) δόσεις γκλίτερ στα νύχια μας, πόσο μάλλον όταν αυτές είναι πολύχρωμες.

Διχρωμία

δίχρωμο μανικιούρ

δίχρωμο μανικιούρ

Η διχρωμία στο μανικιούρ μπορεί να είναι αρκετή αν επιλέξεις σωστά τα χρώματά σου. Ωστόσο, δε χρειάζεται να περιορίζεσαι. Η διχρωμία μπορεί να είναι διαφορετική στο κάθε νύχι, ώστε να έχεις όσους περισσότερους συνδυασμούς γίνεται. Τόλμησε στο επόμενο μανικιούρ σου να δοκιμάσεις αυτή την τάση και δε θα απογοητευτείς.

Πηγή:ediva.gr