Gossip, Ψυχολογία

Angelina Jolie | Το σχόλιό της μετά την απαγόρευση της ταινίας Eternals σε κάποιες χώρες

Η Angelina Jolie δήλωσε “λυπημένη” για το κοινό στις χώρες που απαγορεύτηκε η προβολή της ταινίας ‘Eternals‘ που δεν θα καταφέρουν να την δουν.

Κάποιες χώρες, όπως η Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ και το Κατάρ απαγόρευσαν την προβολή της νέας ταινίας της Angelina Jolie εξαιτίας ενός φιλιού ανάμεσα σε δύο άντρες.

Η ηθοποιός είπε στο αυστραλιανό News.com.au πως “είναι ανίδεος κάποιος που είναι θυμωμένος με αυτό, νιώθει ότι απειλείται, δεν το εγκρίνει ή δεν το εκτιμά”. Όπως τόνισε “είμαι περήφανη που η Marvel αρνήθηκε να κόψει αυτές τις σκηνές. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως ζούμε σε ένα κόσμο που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν βλέπουν την οικογένεια που έχει ο Phastos και την ομορφιά αυτής της σχέσης και την αγάπη”.

Στην ταινία, ο Phastos, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο ηθοποιός Brian Tyree Henry, είναι παντρεμένος με τον Ben, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο ηθοποιός Haaz Sleiman που έχει γεννηθεί στο Ντουμπάι.

Σε συνέντευξή του στο Variety, ο Sleiman είχε πει ότι η ταινία μπορεί “να σώσει ζωές” και εύχεται να είχε δει μια τέτοια ταινία όταν ήταν παιδί: “Μπορείτε να φανταστείτε πόσες ζωές μπορεί να σώσει αυτή η ταινία, παιδιών, νέων ομοφυλόφιλων, που αυτή τη στιγμή είναι θύματα bullying, σκέφτονται να αυτοκτονήσουν και δεν βλέπουν τους εαυτούς τους να εκπροσωπούνται σε ταινίες. Και τώρα θα δουν αυτό”.

Πηγή :madamefigaro.gr