Trends, Μαλλιά

Hair guide: Όλα τα καρέ που θα δούμε το 2022

Οι πασαρέλες ανέδειξαν τα πιο hot καρέ κουρέματα για το 2022 και εμείς σας προτείνουμε να κρατήσετε σημειώσεις

 

Εάν μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα κούρεμα ως το πιο διαχρονικό, τότε μάλλον ομόφωνα αυτό θα ήταν το καρέ. Ανεξαρτήτως τάσεων και εποχής, τα καρέ κουρέματα δείχνουν πάντα κομψά και relevant, σε κάθε ηλικία και στιλ. Από πολύ κοντά, μέχρι πιο μακριά και με layers, τα καρέ ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα, καθώς χαρίζουν χαρακτήρα και αναδεικνύουν τις γωνίες τους. Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, στις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022, τα bob haircuts έκλεψαν την παράσταση και μας έπεισαν να υποδεχθούμε τον χειμώνα κόβοντας τα μαλλιά μας. Τα πιο ωραία που είδαμε τα έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω για να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς:

Bob cut

©pixelformula

Για τις λάτρεις του κλασικού, το απλό, straight-cut καρέ είναι φυσικά ανάμεσα στα must try καρέ της χρονιάς και εγγυάται ότι δεν θα είστε ποτέ old-fashioned. Ανάλαφρο, κομμένο ίσια και λίγο πριν το σαγόνι, είναι ένα από τα haircuts που θα μπορούσαμε να έχουμε για χρόνια ξέροντας πως δεν θα βαρεθούμε.

Μακρύ καρέ με αφέλειες

©pixelformula

Τις τελευταίες σεζόν, όποιο κούρεμα περιλαμβάνει αφέλειες γίνεται αυτόματα πιο cool και νεανικό. Έτσι, τι καλύτερο από ένα κομψό μακρύ καρέ που ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, αναβαθμισμένο από μακριές και πυκνές αφέλειες που είναι ό,τι πρέπει για τον χειμώνα;

Curly bob

©pixelformula

Curly hair και καρέ σημαίνει το τέλειο volume. Τα μαλλιά αποκτούν κίνηση, ευελιξία και μπούκλες που στέκονται καλοσχηματισμένες και πλούσιες όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Micro bob

©pixelformula

Χωρίστρα στο κέντρο, μπροστινές τούφες που κοιτάζουν προς τα μέσα και κοντό μήκος. Το αυστηρό micro bob είναι πιο κοντό από το κλασικό καρέ και με λιγότερο όγκο, αλλά αν το υιοθετήσετε και ταιριάξει με το στιλ σας σίγουρα θα το λατρέψετε.

Layered

©pixelformula

Για πιο ανέμελα και girly haircuts με καρέ, τα layered κουρέματα είναι ιδανικά. Διατηρείται ένα μήκος ώστε να μη νιώθετε ότι έχετε βγει από τα νερά σας, ενώ ταυτόχρονα ενυπάρχει και ο αέρας του καρέ που μεταμορφώνει όλο το look. Για τα κυματιστά ή σπαστά μαλλιά τα layered καρέ είναι η απόλυτη επιλογή.

vogue.gr